En magisk resa till de Bosniska Pyramiderna
22 – 29 augusti 2024

Vi kommer på denna resa till Bosnien att besöka Visoko strax utanför Sarajevo. I Visoko finns det 5 pyramider som uppges vara närmare 30 000 år gamla. Dessa pyramider kallas för Pyramid of the Sun, Pyramid of the Moon, Pyramid of the Dragon, Pyramid of Love och Temple of the Earth.

Angela

Mätningar har visat att det finns ett oförklarligt energifält på toppen av Solpyramiden med vågor som färdas snabbare än ljuset.

Pyramidens elektromagnetiska strålning anses som bevis på att det finns ett “kosmiskt internet” som möjliggör en intergalaktisk kommunikation.

Under de bosniska pyramiderna finns ett stort underjordiskt nätverk av tunnlar. Den mest kända tunneln kallas Ravne.

 

För ca 5000 år sedan stängdes Ravne tunnlarna och vid utgrävningen av tunnlarna fann de en sten med en runskrift och denna runskrift har blivit tolkad och där de efterlämnat följande budskap;

”Den kosmiska portalen är stängd och det kommer att krävas strid och sammandrabbning för att återigen öppna denna kosmiska portal”.

Vi är nu redo och gudomligt utrustade på denna resa att väcka våra själsliga minnen om pyramiderna och tunnlarnas högre syfte.

Vi kommer på denna starkt vibrerande plats att stärka nollpunktsenergin som är universums kraftfullaste kärleksenergi. Kärleken övervinner allt.

Program Bosnien 22-29 Augusti

22 augusti

Vi kommer att landa för att i lugn och ro känna in de starkt vibrerande energierna på denna kraftfulla plats samt besöka den lilla staden Visoko.

23 augusti
Meditation i tunnlarna där vi med hjälp av nollpunktsenergin öppnar hjärtats portal till högre dimensioner. Vi kommer även besöka Ravne parken.

24 augusti
Vi besöker Solpyramiden. Du som önskar kan ta en promenad hela vägen upp till toppen, cirka 1 timme från boendet, det går också att få skjuts till platsen som leder till toppen.

25 augusti
Vi tar oss in till Sarajevo där vi kommer tillbringa dagen med att strosa runt i gamla stan, äta lunch på något mysigt ställe och det finns möjlighet för den som önskar att ta en tur med linbanan.

26 augusti
Vi besöker månpyramiden för att meditera och göra energiarbeten för att stärka spiralkraften. Meditation i Ravene tunnlarna.

27 augusti
Vi besöker Tumulus i Vratnuca village för att meditera.

28 augusti
Vi gör en avslutande meditation i tunnlarna och besöker Ravneparken

29 augusti
Hemresa.

 

När är det och vad kostar det?

I resan ingår boende med frukost och middag, transfer till och från flygplatsen och till marknaden i Sarajevo samt inträde.

Flygbiljetter ingår ej.

Pris: 12900 kr

Anmälan görs till: goldenstarcode@gmail.com

Skriv gärna några rader om dig i din anmälan.

Anmälningsavgiften är 5000 kr.

Varmt välkommen att dela denna resa med mig!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.
2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode.

I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 6 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt två resor för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.

Så här säger medresenärerna!

Så tacksam för allt i denna resa vi gjorde tillsammans

Karl

Tack Angela för en väldigt fin resa. Tack alla för fina möten.

Markus

Vilken livsresa jag är innerligt tacksam över att fått dela den med er alla.. Så mycket kärlek, omtanke och att bli hållen i stunder i gråt. Verkligen djup läkning. Att få så fin vägledning längs vägen Angela. Så tryggt vår guide Sayed höll om våran grupp. Han är en riktig klippa. I dag kom det tårar av tacksamhet över resan och jag kände in i min kropp och mötte det på ett nytt vis

Anneli

Tack alla fina för en fantastisk resa och ett minne för livet framförallt du Angela så välordnat. Kan knappt uttryckas i ord, så tacksam!!

Lisbeth

Jag är också innerligt tacksam över allt jag fått vara med om, allt som kommit till mig och alla som varit med under resan

Ingrid

Tack Angela för denna fantastiska resa och alla ni som var med. Kraftfull, innehållsrik resa, många fina möten, skratt och glädje, tårar, fina yttre o inre upplevelser.

Lotta

Tack så hjärtligt för en mer än fantastisk resa

Maria

Innerligt tacksam för denna kraftfulla resa Tack Angela. Tack till hela gruppen

Anita

Är innerligt tacksam för denna resa. Är innerligt tacksam att få göra den med dig Angela du är en diamant med hjärta av guld som finns i evigt i mitt hjärta. Är innerligt tacksam för våran guide Sayed han var verkligen guld värd. Tusen tack för alla fina underbara själar som jag fick dela denna resa med, harmoni o kärlek omtanke tok o skratt tårar o acceptans o buren i allt.

Solveig

Så tacksam till dig Angela och alla i gruppen. En livsresa som alltid finns med i hjärtat. Vaknade med stor tacksamhet i hjärtat för allt vi upplevt, i alla olika dimensioner, högt och lågt, det fanns alltid en känsla av vi höll varandra i kärlek

Lena

Resan med dig Angela var otrolig och gav mig så mycket. Det var skönt och enormt givande att få åka runt och känna in alla energier som var tydliga och starka. Jag är väldigt nöjd med resan och allt som hände hade en djupare mening. Du har en förmåga att fånga in ögonblicken så att alla kan få en möjlighet att uppleva något som många annars inte skulle upptäcka och se! Och att du gör det med värme och kärlek är en gudomlig egenskap

Sven