Fotograf: Berit Von Scheven

 

Angela är friskvårdsterapeut, massör, zonterapeut och healer samt utbildad Master of science in Management. För att väcka mänsklighetens inre essens och gudomliga potentialer av renaste kärlek har Angela utvecklat en ny universell healing med högre frekvenser. Angelas gudomliga uppdrag som GoldenStarCode Activator of DNA and the Higher Chakrasystem är att tjäna jorden, mänskligheten och universum med syftet att uppnå en högre frekvens av ljus, kärlek och universell medvetenhet. Dessa ljusfrekvenskoder förmedlas via behandlingar, meditationer, andlig coachning, vägledning, event, kurser, workshops och resor som Angela erbjuder.

Jag är en jordnära person som känner stor värme och kärlek till Moder Jord. Med min inre kontakt upplever jag en stark närhet och samvaro med allt det Gudomliga som omger mig i det dagliga livet.

Tacksamheten och glädjen att få vara en del av denna utveckling som nu sker på vår jord är enorm. Det är genom min intuition, känslighet, öppenhet, nyfikenhet och vilja att utvecklas som gjort det möjligt att aktivt medverka i denna förändringsprocess genom ljus- och energiarbete.

Uppväxten på en lantgård gav mig stor frihet och inre styrka genom att känna denna närhet och samhörighet med djur och natur. I denna tillvaro befann jag mig i ett energiflöde som bevarade min förmåga att kommunicera med djur, naturväsen, andliga guider och gudomliga ljusvarelser. Dessa gåvor fick jag behålla under mina ungdomsår, därför hann jag aldrig glömma mina spirituella förmågor, vilket tyvärr alltför många gör.

I samband med att min älskade mamma gick bort 1998 började jag återigen att söka mig tillbaka till mina spirituella gåvor och förmågor. Personlig- och andlig utveckling har sedan dess varit en stark drivkraft som berikat mitt liv med många nya sidor. Att våga utforska min inre värld har bidragit till att jag vidgat mina perspektiv samt funnit många nya upptäckter av mig själv. Genom bearbetning av känslor, tankar och mönster har jag lyckats att identifiera mina styrkor och svagheter. Denna medvetenhet har ökat min förmåga och vilja att vidareutveckla, förstärka och lyfta fram de sidor inom mig som är unika samt acceptera, belysa, förstå och förändra de ”mörka” sidorna som orsakat mig mycket skam och smärta

Min inre drivkraft att utvecklas gjorde att jag under några intensiva år i mitt liv gick utbildningar och kurser inom massage, zonterapi, reikihealing, medial utveckling, ayurveda, chakrabalansering, näringslära, meditation, qigong, yoga, kinesiologi och ledarskap samtidigt som min familj växte. Med dessa förvärvade kunskaper och erfarenheter som berikat mitt liv får jag ändå medge att de största och bästa läromästarna i mitt liv är och har varit mina fem underbara barn som idag är 24, 22, 19, 16 och 14 år gamla samt all kärlek och stöd jag får av min man.

Som utbildad barnskötare och friskvårdsterapeut/massör har jag arbetat inom barnomsorgen och som massagesterapeut. Efter mitt femte barn började jag 2007 att studera och avklarade 2012 min magisterexamen som civilekonom inom företagsekonomi med inriktning organisation och ledarskap på Högskolan i Borås. Jag har även lång tids erfarenhet av föreningslivet både som aktiv fotbollsspelare, ungdomsledare, kassör och ledamot i sektion och styrelse. Mitt stora idrottsintresse delar jag med min familj, där jag nu följer mina barn i fotboll och gymnastik både som förälder och ledare.

Genom idrotten har jag fått chansen att utöva och vidareutveckla mina kunskaper inom massage, idrottskador, fysiologi, anatomi och yoga. Åren som fotbollsspelare och ledare har gett mig kunskaper om ledarskap, pedagogik, teamwork, mental träning, träningslära, kost, kroppskännedom, självförtroende, positiv inställning samt vikten av mål och visioner.

Mitt arbete som kanslichef i en idrottsförening innefattade organisationsansvar samt finansiering- och samordning av verksamhetens aktiviteter och projekt. Arbetet bestod av att få ett fungerande kommunikation- och informationsflöde inom organisationen samt utveckla föreningens verksamhet- och utbildningsplan. Åren som ekonomi-administration och löneansvarig inom näringslivet gav mig erfarenheter om organisationsutveckling.

Idrott, hälsa, friskvård, positivitet och inre ledarskap är viktiga ledord för mig. Mina livserfarenheter och glädjen att få vara förälder har varit givande inspirationskällor i mitt liv. Att omvandla negativt till positivt samt hitta nya vägar och möjligheter som utvecklar och ger mer glädje i livet är något jag själv fått uppleva och som jag gärna vill sprida och dela med andra.

Meditation, yoga och promenader i naturen är en passion och kraftfulla verktyg för mig för att skapa harmoni och balans mellan kropp, sinne och själ. Detta har gett mig vägledning och inspiration att åstadkomma personlig utveckling, hälsa och ökad livskvalité. Dessa medel har hjälp mig att öka min energi, kraft och kreativa förmågor att skapa positiva känslor och livsvillkor. Transformation- och energiarbetet med mig själv har gett mig ett inre värde i form av stärkt självkänsla, ökad självkännedom och ambitioner, där jag i allt högre grad har tillit att överträda mina inre begränsningar och rädslor.

Att ge sig själv tid till yoga, promenader och meditationer som med enkelhet inrymmer positiva bilder, affirmationer, tillit och acceptans kan nya tankemönster, värderingar och möjligheter utvecklas som förbättrar min förmåga att se utanför ramarna. Med hjälp av dessa medel ger jag mig själv tid, utrymme att reflektera och känna närvaro som ökar förståelsen och medvetenhet om mig själv. Detta skapar balans i min tillvaro och stärker mig på det fysiska, psykiska, mentala, känslomässiga och andliga planet.

Hälsa och livskvalité kommer inifrån och det är jag själv som bär ansvaret för mina känslor, tankar och handlingar samt förmågan och styrkan att förändra min livsituation till den bättre. Det finns många vägar att nå nya möjligheter, bättre hälsa och livskvalité. Ofta handlar det om förmågan att sålla, prioritera, fokusera och lägga energi på det som är av mest betydelse när det gäller familjelivet, arbetslivet och för mig personligen. När jag ägnar mig tid åt att lyssna och hjälpa mig själv förbättrar jag också min förmåga att lyssna och hjälpa andra.