Nu blir det magi
2/12 2023 kl 11-17

Vackra ljussjälar, Vi bjuder in dig till årets mest Magiska event, Let´s create Magic.

Vi kommer samman den 2/12 2023 som ger oss talet 3 för att förbereda oss inför månadens första datum med mästartalet 33 av gudomlig balans.

Två av Sveriges Ljusarbetare kommer nu samman för att som Ljussystrar skapa magi.

Anna och Angela kommer förmedla djup och betydelsefull information kring the Golden Diamond Fields of Creation, ett nytt fält av skapelseenergi som nu finns tillgängligt för oss🌟

Foto: @jinja.fromheart

Vi sammanstrålar efter ett år där Moder Jord kallat oss till specifika platser i världen för att göra energiarbeten i ljusets tjänst.

Genom att aktivera de gudomliga skapelsekoderna som finns i vårt Kristallina DNA får vi lära oss hur vi som Magiker tillsammans kan skapa på en helt ny nivå.

Denna aktivering inkluderar Annas ljusarbete som bygger på en aktivering av det gyllne fältet som skedde i England i augusti, i Merlins cave, samt hennes ögonblick när hon såg hela världen genom the Golden eye.

Angelas ljusarbete bygger på aktivering av den gudomliga frekvensen av enhet som inrymmer stjärnornas visdomar och universums expanderande spiralkraft.

Genom chanting, meditationer, kanaliseringar och aktiveringar förankrar vi Ljuset inom oss! Vi ÄR den Nya tiden! VI ÄR Ljuset

Visst låter det fantastiskt.

Vi hoppas av hela våra hjärtan att Du vill komma.

Låt oss skapa magi tillsammans.

När är det och vad kostar det?

Plats: Örebro, Scandic Grand, lokal Grace
Datum: Lördag 2 december 2023
Tid: 11.00-17.00
Pris: 1333 kr
Anmälan: Du swishar 1333 kr till 1235982913 (House of Indra AB) för att boka din plats.

I ljus och glädje

Angela & Anna Indra