Egyptens rike är en avbild av stjärnhimmeln. Forntida Egypten var den gudomliga platsen dit de universella visdomarna överfördes och användes på samma sätt som i de högre himmelska rikena. Egyptens heliga land är världstemplet och vaggan där de heliga visdomarna vilar.

Det var genom det eteriska elementet som visdomen enkelt kunde överföras och etableras på dessa forntida platser.

Den heliga visdomen sägs ursprungligen komma från norr och det heliga landet Hyperboria.

Hyperboreans var ett mytiskt folk som levde i landet bortom nordanvinden.

Hyperboreans var en högt utvecklad civilisation som levde i sol och överflöd och ansågs enligt uråldriga källor vara en av de högre civilisationerna som låg bakom Egyptens visdom.

Hyperborea var landet av enhet och från deras gudomliga källa utmynnade alla universella visdomar.

Källan av vishet och enhet inrymmer Alfa och Omega.  Som källans väktare bär Hyperboreans alla visdomar om det som har hänt och det som kommer att hända.

Hyperboreans som även kallades för ”Alchemists of the Golden Diamond Flower of Etarnal Life” sägs vara arkitekterna till den gudomliga skapelsen på jorden.

Enligt den egyptiske Guden Thoths uråldriga läror sägs Hyperboreans heliga visdom vara uppkomsten till det gyllene riket som grundades i Memphis.

Som gudomliga skapare tillkallade Hyperboreans också andra kosmiska ljusvarelser för att tillföra de frekvenser, vibrationer och energier som behövdes i skapelsen av det gyllene riket i Memphis.

Thoth tecknade ner och förvaltade dessa heliga visdomar på stentavlor av smaragd som även kallas för ”The Legendary Emerald Tablet”.

Dessa heliga skrifter med universums hemligheter förklarar alkemins allomfattande konster som sägs existera i högre dimensioner.

Memphis var den centrala platsen under Egyptens gyllene tidsålder. Det heliga templet i Memphis var en gudomlig skapelse bestående av helig geometri. Konstruktionen till detta tempel överfördes från ”the Gods of the North Wind”, i landet bortom nordanvinden.


Memphis var det heliga templet där några av Thots tavlor bevarades. I Memphis tempel fanns 18 dimensionsportaler. 13 av portalerna inrymde visdomen om varje universell princip. 5 av portalerna inrymde visdomen om varje element.

Memphis heliga tempel var också platsen där originalet av den första Rosetta stenen skapades. Stenens högre syfte var att genom kärlek och vishet ena världen till EN.

Från detta original skapades fler stenar som placerades i Egyptens 13 heliga tempel. I dessa mysteriskolor undervisades den universella visdomen om alkemins heliga läror.

Oraklet i Memphis var Rosetta stenens beskyddare som också hade tillträde till templets 18 dimensionella portaler. Oraklet i Memphis var ett levande bibliotek som med alla de gudomliga skrifternas tungomål kunde tala de gudomliga orden.

Dem med ögon att se och öron att höra kunde med hjälp av Oraklets gudomliga visdomsord öppna mer av sina själsliga och gudomliga förmågor.

Med integrering och förståelse av de 5 elementära dimensionsportalerna och själens mästarförmågor kan vi aktivera vår ”Solar Lightbody” som är vår guldljuskropp.

Med integrering och förståelse av de 13 universella dimensionsportalerna kan vi aktivera vår ”Glorified Lightbody” som är vår diamantljuskropp.

Den 13:e portalen är länken mellan alla världar,  dimensioner och Universum. Detta är porten och den gudomliga passagen till oändligheten. Den 13:e portalen är nollpunktsfältets frekvens av Absolut kärlek och enhet.

Enhetsfältets frekvens återuppväcker de gudomliga visdomarna i vår själ som ger liv till vår stjärnmedvetenhet. Själens stjärnljus vägleder oss in i vårt inre gudomliga rike för att öppna det gudomliga flödet ”The Golden Diamond Flower of Etarnal Life” i våra hjärtan.

Livet ger oss genom utmaningar viktiga lärdomar. Genom utmaningar får vi konfrontera våra största rädslor. Modet att våga möta och ta oss an våra största utmaningar hjälper oss att övervinna rädslan.

Varje rädsla vi övervinner ger oss nya oändliga möjligheter. När vi riktar vår uppmärksamhet inåt förstärker vi vår sanna gudomliga frekvens av styrka, balans, harmoni och frid.

Eftersom Egypten är konstruerat utifrån helig geometrisk arkitektur med stjärnhimmelns avbild så förstärks våra energier när vi besöker detta magiska land. Denna gudomliga resa ger oss därför en högre medveten förståelse om våra utmaningar och gudomliga förmågor.

Ljuset som kommer från norr bär nordanvindens ljus och det är återigen dags att väcka upp den heliga visdomen som vilar i oss och i Egyptens vagga.

Egypten kallar på oss ljussjälar från norr för att aktivera den gyllene tidsåldern med denna vilande alkemistiska läran om det gudomliga livet.

Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår 3.0 kommer vi att följa de 4 gudomliga kärleksparen Sekhmet och Ptah, Isis och Osiris, Hathor och Horus, Seshat och Thoth.

Dessa 4 gudomliga kärlekspar symboliserar inte bara den feminina och maskulina balansen av kropp, själ, gudomlighet och ande utan de representerar också universums oändliga kraft med frekvenser, energier och vibrationer.

Förutom de fyra gudomliga kärleksparen kommer gudomen Maat att vara vår högre ledstjärna som genom nollpunktsenergin ger oss vägledning att öppna våra gudomliga tidslinjer som väcker vår medvetenhet om själens tidigare liv i de forntida gyllene tidsåldrarna.

Maat är en egyptisk gudom som representerar sanning, balans, ordning, harmoni och rättvisa. Maat bär den allomfattande kraften som upprätthåller den gudomliga ordningen och de elementära universella principerna.

Genom denna kärlek expanderar vi vårt inre universum för att med Enhet öppna vårt inre gudomliga kungarike i våra hjärtan. Vi tar återigen tillbaka vår gudomliga plats och rättigheter som berövats oss själar.

Gudarna och Gudinnornas högre universella läror är grunden till de forntida mysterieskolorna i Egypten.

Genom denna gudomlig vägledning kommer vi få möjlighet att öppna våra själsarkiv med våra tidigare gudomliga liv i Egypten.

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum.

På resan kommer vi få mer förståelse om de 13 universella principerna som har sitt ursprung i Lemurien.

De universella principerna är grunden till vårt högre universella och dimensionella chakrasystem.

De egyptiska Gudinnorna och Gudarnas gudomliga uppdrag var att undervisa hemligheten om de 13 universella principerna i Egyptens tempel.

Siffran 13 var för de forntida egyptierna ett heliga tal och skapelsens heliga geometri för att aktivera den heliga gudomliga ljuskroppen och vårt multidimensionella DNA.

Det magiska numret 13 bär de heliga koderna för alkemi. Siffran 13 är känd för att inrymma mystik, kraft och magi. 13 inrymmer också hemligheterna om skapelsens största mysterier.

Talet 13 är nyckeln för att låsa upp det eviga livets hemligheter. Vi kan endast hantera energin som finns i denna magiska vibration genom att vara anslutna till vårt gudomliga hjärta.

Det 13:e chakrat är vårt högre gudomliga hjärtchakra som förenar alla chakran till EN enad kraft.

Resan till Egypten äger rum 1/11-13/11 2023 i syfte att under 13 dagar stärka vårt högre universella chakrasystem via helig geometri, symboler och ljuskoder som finns att tillgå på de gudomliga kraftplatserna som vi kommer att besöka.

Vi startar resan med att besöka Egyptens pyramider med alla dess gudomliga skatter. Ett större energiarbete kommer också att ske vid 11:11 portalen den 11/11 för att stärka vår inre uppstigningsprocess.

Den 13/11 avslutar vi vår resa med en nymåne där vi firar alla nya gudomliga möjligheter som nu väntar oss.

Vi kommer också att besöka Luxor som för mig är Egyptens hjärta. Denna idylliska plats bjuder oss på härliga energier där vi kommer att uppleva både stads- och lantmiljöer. Under våra dagar i Luxor kommer vi bland annat att besöka stadens vackra magnifika tempel och Västbankens guldkorn.

Vi kommer även att få möjlighet att besöka en liten by för att få se och uppleva det vardagliga egyptiska livet.

Den vackra solnedgången vid Västbankens  praktfulla berg är en sagolik upplevelse. Detta ögonblick kommer att ge oss ett oförglömligt minne att minnas.

Vi kommer också under vår segling på Nilen med en privat segelbåt få möjlighet att besöka Nilens tempel. Vid en vacker strand kommer vi också få möjligheten att bada i Nilen. Denna båtfärd kommer att bli en underbar, avkopplande, transformerande och helande resa på många dimensionella plan.

När Egypten kallar dig att komma så finns det ingen återvändo. Egypten lämnar ingen oberörd. Tveka aldrig. Följ ditt hjärta.

Med universums högre vägledning kommer du få hjälp med att finna dina inre gudomliga skatter genom att få uppleva alla vackra unika guldkorn som finns i Egyptens magiska land.

 

Resan inkluderar 13 unika dagar genom Egyptens magiska land


3 nätter hotell i Kairo, 1/11-4/11.
5 nätter hotell i Luxor, 4/11-9/11
4 nätter privat segelbåt 9/11-13/1
1

 

Program för resan

 

Dag 1
Onsdag 1/11 Flyg från Sverige incheckning hotell Kairo.

Dag 2
Torsdag 2/11 Pyramiderna och Sfinxen i Giza.

Dag 3
Fredag 3/11 Pyramiderna i Dashour och Sakkara samt den forntida heliga platsen Memphis. Denna plats var begynnelsen för den gyllene tidsåldern i Egypten.

Dag 4
Lördag 4/11 Utcheckning hotell Kairo. Flyg till Luxor och incheckning på hotell i Luxor. Fri tid i Luxor. Besök i Bazar. Workshop.

Dag 5
Söndag 5/11 Luxor – Västbanken. Konungarnas dal och Hatshepsut tempel. Workshop.

Dag 6
Måndag 6/11 Templet i Karnak och Luxor tempel. Vi vandrar den gudomliga vägen mellan de två templen som invigdes hösten 2021. Workshop.

Dag 7
Tisdag 7/11 Hathors tempel i Dendera. Detta unika tempel är gudomligt designat och inrymmer de 13 universella principerna. Workshop.

Dag 8
Onsdag 8/11 Isis heliga tempel i Luxor. Detta unika tempel är templet för bön och meditation. Medina Habo tempel. Detta tempel är speciellt tillägnat för Sekhmet och Thoths högre gudomliga förmågor. Workshop.

Dag 9
Torsdag 9/11 Incheckning privat segelbåt. Avsegling från Luxor till Edfu. Workshop.

Dag 10
Fredag 10/11 Esna tempel och Edfu tempel. Segling till Komombo. Workshop.

Dag 11
Lärdag 11/11 Komombo tempel. Workshop och energiarbete med 11:11 portalen. Segling till Aswan.

Dag 12
Söndag 12/11 Isis tempel Philae i Aswan. Workshop.

Dag 13
Måndag 13/11 Relax på segelbåten, frivillig utflykt till Nubian village samt en avslutande workshop med nymånens energier. Hemfärd till Sverige.

 

Anmälan och vad kostar resan?


I priset ingår boende för 13 dagar, hotell i Kairo 3 nätter och hotell i Luxor 5 nätter, privat segelbåt 4 nätter. All mat är inkluderat (frukost, lunch, middag), transfer och inträde till alla platser vi besöker.

Under resan ingår också workshops med meditationer, kanaliserade budskap, healing med stjärnfrekvenser och inre energiarbeten för att genom uppgradering av vårt gudomliga DNA, universella dimensionella chakrasystem stärka 13 kraften.

Våra workshops få vi möjlighet att utföra i lugn och ro i en härlig miljö på hotellet i Luxor och på den privata segelbåten när vi kryssar på Nilen.

Det kommer också att ingå ett kompendium med de energiarbeten som vi kommer att utföra på de olika kraftplatserna. Varje tempel inrymmer unika frekvenser, vibrationer och energier med olika dimensionella ändamål som vi kommer att tillgodose oss på bästa sätt.

Du kommer också att få material om hur kraften 13 och det högre universella chakrasystemet är uppbyggt enligt den gudomliga ordningen av helig geometri, symboler och ljuskoder som kommer att aktivera vårt multidimensionella DNA.

Energierna på platserna vi besöker är kraftfulla. Platserna inrymmer helig geometri, symboler och ljuskoder med högre vibrationer och frekvenser som har en djupgående verkan. Energierna kommer att öppna fler tidslinjer och dimensioner som väcker minnen och visdomar. Denna kunskap är av stor betydelse för att integrera och förankra en ny gudomlig verklighet inom oss.

Därför är det viktigt med utrymme och tid för att reflektera, bearbeta och få förståelse om alla de delar i oss själva som vi nu väcker till medvetenhet.

Under resans 13 dagar får vi möjlighet att ge oss själva denna unika gåva som ger oss mer helhet och förståelse om vårt sanna gudomliga jag. Det kommer att finnas gott med tid och utrymme för att hantera dina inre upplevelser och låta allt få landa i lugn och ro.

Alla workshops är också unikt utformade och anpassade för att hantera och tillgodose oss dessa energier med högre frekvenser och vibrationer, i syfte att kunna använda oss av detta gudomliga flöde så att vi kan stärka våra inre potentialer och skapelsekraft.

Flygbiljetter ingår ej, men jag finns till hjälp vid bokning av flygbiljetterna både utrikes till och från Kairo samt inrikes Kairo-Luxor och Aswan-Kairo.

Det tillkommer också extra kostnader med turistavgift för visum, dricks och andra valfria aktiviteter som ej ingår i programmet.

Investeringen för denna unika och exklusiva 13 dagars resa genom Egyptens magiska land är: 19900 kr.

Anmälan sker till: goldenstarcode@gmail.com

I din anmälan anger du dina kontaktuppgifter samt beskrivning om dig själv och lite om dina andliga erfarenheter.

Anmälningsavgiften 6000 kr kommer att betalas i samband med din anmälan. Denna avgift är bindande och kan ej betalas tillbaka.

Jag bjuder med glädje och kärlek in dig att följa med och dela denna spännande resa och unika upplevelser tillsammans med mig!

Denna resa och retreat kommer att förbli en evig och oförglömlig upplevelse med många positiva förändringar i ditt liv.

Kontakta mig gärna om du har frågor via mail: goldenstarcode@gmail.com

 

Varmt välkommen!

 

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.

2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode. I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 5 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt en resa för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.

Egyptens magiska platser – gudomliga guldkorn som förgyller hjärta och själ.