Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stjärnuppdraget – Event Egypten online

12 mars, 2023 @ 08:00 - 24 mars, 2023 @ 17:00

Qvantumhealing med Universella Stjärnkoder

Stjärnorna har alltid haft en stor betydelse i det forntida Egypten där rikets konstruktion skapades efter stjärnhimmeln.

Pyramiderna och templen bär därför olika unika stjärnfrekvenser med specifika syften.

Eftersom stjärnorna har en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken så är möjligheten större för vår själ att ta emot Stjärnkoderna från dessa platser.

Stjärnornas frekvenser utgör det universella språket. Det är genom vår själ som vi kan ta emot och förstå informationen från dessa stjärnkoder eftersom det universella språket är det naturliga språket för själen.

Stjärnkodernas frekvenser låser upp vårt DNA och aktiverar mer av våra gudomliga tidslinjer som legat i träda inom oss.

Stjärnkoderna bär unika kunskapsnivåer som aktiverar själens högre stjärnmedvetande.

Qvantum bygger på kvantfysiken om hur all materia är uppbyggd av energi, frekvenser och vibrationer.

Qvantumhealing handlar bland annat om hur frekvenser och vibrationer kan påverka oss och skapa balans i vår kropp, ljuskroppar, sinne och själ.

I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som har en dynamisk verkan.

De universella stjärnkoderna har en positiv påverkan på själen eftersom själen är universell. Stjärnfrekvenserna startar igång en dynamisk rörelse i våra celler som får vår själ och inre kraft att expandera för att skapa jämvikt.

Genom balans återställer vi vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

I Qvantumhealingen överförs Stjärnkoder med information som ger oss förståelsen om vem vi är, våra gåvor och förmågor och varför vi valt att leva på jorden under denna tid.

Stjärnfrekvenserna hjälper oss till att bli mer medvetna om själens eviga existens. De belyser oss om själens tidigare liv på jorden och på andra platser i Universum.

Stjärnfrekvenserna återuppväcker de gudomliga visdomarna i vår själ. Stjärnfrekvenserna stärker vårt inre stjärnljus så att själen hittar hem igen.

Ju starkare själens stjärnljus lyser desto mer kan vi ansluta oss till kvantumfältet som gör oss mer medvetna om vårt ursprung, högre gudomliga jag och multidimensionella förmågor.

Den själ som i livet finner sig själv är den själ som kan utföra mirakel.

När vi integrerat de tre stegen ”Att vara – Att finna – Att uppnå” kommer vi i kontakt med kvantumfältet och vi kan då själva dra till oss informationen genom vår multidimensionella ljuskanal.

Resorna till Egypten har ett högre gudomligt syfte. Uppdraget och det högre gudomliga syftet med gruppresan till Egypten i november 2022 var att stärka den feminina kraften.

På resan till Egypten 12-24 mars 2023 är det högre gudomliga gemensamma uppdraget för vår grupp att stärka den feminina och maskulina balansen genom att ladda ner mer gudomligt ljus via den gudomliga frekvensen 33, universums kod 369 och de universella stjärnkoderna samt vid vårdagjämningen där vi har nollpunkten av total balans.

Stjärnuppdraget – Event Egypten online är för dig som önskar att medverka och följa oss i detta stjärnuppdrag online.

Markus Johansson kommer att assistera Angela och gruppen på resan till Egypten i mars med vårt uppdrag att stärka den  gudomliga balansen av de feminina och maskulina energierna i oss och på de platser vi besöker.

Angela och Markus kommer också i Eventet Egypten online att samverka för att stärka den gudomliga balansen.

Healingen med universella stjjärnkoder kommer att överföras via Kvantumfältet från de heliga platserna som vi kommer att besöka under resan, i syfte att väcka mer av vårt själsliga stjärnljus och de gudomliga visdomarna inom oss.

Stjärnfrekvenserna som vi kommer att ladda ner på de olika kraftplatserna vi besöker och sedan överföra via Qvantumhealing är Sirius, Orion, Andromeda, Lyran, Arcturus, Alcyone, Alpha Centauri, Omega Centauri, Sadalsuud, Aldebaran, Regulus, Antares, Ophiuchus.

Stjärnuppdraget – Eventet Egypten online kommer att pågå under resans 13 dagar den 12-24 mars.

Eventet sker via en privat grupp där information om platserna och stjärnornas specifika frekvenser och syfte kommer att publiceras. Inför varje ny healingdag kommer instruktioner med vägledning att finnas för att på bästa sätt tillgodose sig healingen så att stjärnkodernas frekvenser kan laddas ner i vårt DNA och aktivera själens gudomliga ljus och visdomar.

I detta event lär du dig mer om kvantfysiken och hur vi på olika sätt svarar an och påverkas av universums energier, frekvenser och vibrationer. Universum är ett hav av energi där varje dimension vibrerar i unika frekvenser.

Investering för att medverka i Stjärnuppdraget – Event Egypten online med Qvantumhealing är 1111 kr.

Anmälan till eventet gör du genom att swisha 1111 kr till 123 290 34 41 eller bankgiro 212-1390 (DeaDóro).

Efter din betalning skickar du ett meddelade till Angela via Messenger eller mail goldenstarcode@gmail.com för att få tillgång till den privata gruppen.

Varmt välkommen!

Angela & Markus

Om Markus och Angela:

Markus Johansson är utbildad Bicomterapeut sedan 11 år tillbaka. Bioresonans arbetar med kroppens energisystem för att lösa upp blockeringar samt belastningar som påverkar våra fysiska energisystem. Denna terapiform skapar en hälsoeffekt där kroppen börjar att självläka. Meridiansystemet och kinesisk medicin och chakrasystemet är exempel på vart Markus tittar på för att se hur det kommunicerar. Frekvenser är budbäraren på information.  Är frekvensen blockerad kan inte informationen komma fram.

Markus arbetar som Bicomterapeut i hans företag Allerga och utbildar även nya Bicomterapeuter i hela Sverige.

Angela har sedan 2012 arbetat med GoldenStarCode som är en dimensionell healing med universella stjärnfrekvenser som hjälper oss att göra oss mer medvetna om själens eviga existens i syfte att i högre grad kunna hämta hem och förankra mer av våra universella stjärnfrekvenser i oss och på jorden.

Healingen med gyllene stjärnkoder belyser själens tidigare liv på jorden och på andra platser i Universum. Genom att ladda ner våra stjärnfrekvenser öppnar vi mer av vår stjärnmedvetenhet som belyser oss om vårt ursprung och högre gudomliga jag.

Angela har under sin andliga resa gått olika utbildningar inom friskvård, hälsa, healing samt andra alternativa terapier. Hon har också en masterexamen i Management.

År 2009 började Angela med hjälp av sina andliga guider att utveckla denna universella dimensionella healing. De andliga guiderna kallade denna healing för GoldenStarCode i syfte att med stjärnornas högre frekvenser väcka minnen i vårt själsarkiv, öppna vår stjärnmedvetenhet samt aktivera vårt gudomliga DNA och högre universella chakrasystem.

De gyllene stjärnkoderna stärker cellernas ljuskapacitet, vilket också höjer frekvensen av ljus och kärlek i oss, vilket ger oss en större förståelse om hur balans och samverkan mellan kropp och själ ger oss mer medvetenhet om helheten.

Details

Start:
12 mars, 2023 @ 08:00
End:
24 mars, 2023 @ 17:00
Event Categories:
, , ,

Venue

Online