Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EVENT STAR MOTHERS – HIGHER VIBRATION OF LOVE ONLINE

22 april, 2023 @ 00:01 - 23 april, 2023 @ 23:59

222kr

EVENT STAR MOTHERS – HIGHER VIBRATION OF LOVE ONLINE

Universum förser oss nu med fantastiska överraskningar och möjligheter….

Efter den kraftfulla fullmånen 6 april fick jag budskap om vad som är Universums högsta prioritet på jorden just nu

Det glädjande budskapet jag fick var att extrainsatser är inkallade för att stärka den moderliga kärleken och den feminina gudomliga energin på vår jord.

Jag är tacksam över att få vara en del av detta gudomliga uppdrag som nu också kommer att vara högsta prioritet för mig och mitt fortsatta ljusuppdrag.

Våra Stjärnmödrar från Modersgalaxen Andromeda kommer nu i ännu högre grad att assistera Modersjälarnas uppdrag att återupprätta den feminina energin på vår jord.

Modersjälar kallas de själar som härstammar från Modersgalaxen Andromeda och som valde att stiga ner till jorden för att etablera en ny civilisation som värnade om Moder Jord, naturen och alla levande väsen på denna jord.

Lemurien var platsen där denna ljustrupp av Modersjälar befäste den feminina energin och kontakten med Moderskällan som bär den renaste och den högsta kärleksvibrationen i Universum.

Modersjälar är gamla själar som har genomgått mycket smärta. Modersjälar har under många inkarnationer blivit oskyldigt anklagade, beskyllda och dömda för att de valt att använda sina unika gåvor till att hela och sprida sina gudomliga visdomar.

Många har vänt Modersjälar ryggen. Trots att de blivit baktalade, smutskastade och illa behandlade så har Modersjälar ihärdigt utstått alla motverkande krafter som på jorden velat förgöra den feminina energin.

Många Modersjälar har på grund av denna smärtsamma förföljelse valt att leva i ensamhet och därmed också gömt alla hemligheter inom sig för att skydda och bevara den heliga visdomen och kärlekens ljus i sina hjärtan.

Modersjälar har tålmodigt väntat på tiden då det är dags för dem att träda fram och låta visdomens ljus av kärlek hjälpa mänskligheten att etablera kontakten med den genuina Moderskällan i hjärta och själ.

Modersjälarnas tidigare möten har aldrig varit förgäves, tvärtom. Om vi låter oss möta och läka dessa gamla smärtor så kan vi dra stor nytta och lärdom av dessa upplevelser.

När vi befriar oss från smärtan har vi kraften och förmågan att genomskåda och ändra spelets avsikter.

Genom dessa lärorika erfarenheter har nu en ännu högre och kraftfullare plan skapats. Tack vare dessa lärdomar har den gudomliga planen uppgraderats med ny förstärkning och assistans för att återupprätta den moderliga kärleken på jorden.

Vi Modersjälar kallar på Moder Jord och naturkrafterna, vi kallar på de uråldriga Stjärnmormödrars krafter, vi kallar på universums ljuskrafter. Vi reser oss och känner starkt i våra hjärtan hur våra gemensamma krafter tillsammans blir EN oumbärlig Gudomlig Kraft.

Alla bevis, lärdomar, erfarenheter och sanningar finns bevarade i våra själsliga arkiv som allt fler av oss uråldriga Modersjälar nu återigen öppnar.

Modersjälar bär nycklar för att återigen kunna öppna upp de uråldriga energiströmmar som genom tiderna laddats ner på jordens kraftplatser. Dessa högre frekvenser öppnar också förmågan att tolka och tyda den djupare sanningen som finns inkodade i hieroglyfter, symboler och heliga geometriska former.

Detta är viktiga budskap som vi Modersjälar i forntida liv lämnat till oss själva i framtiden. Som Modersjälar har vi själva skapat koderna, vilket innebär att vi också har förmågan att väcka upp dessa sanningar och visdomar till liv igen.

När vi väcker liv i energiströmmarna kommer även gyllene koder med universell sanning att aktiveras i jordens kraftnätverk.

Dessa vibrationer kommer att skaka om och beröra den innersta essensen inom alla levande själar. Fasader och murar kommer att rämnas så att gudomligt liv kommer att får utrymme och kraft att spira.

Framtiden är nu. Vårt ljusarbete att som Modersjälar öppna våra själsliga arkiv, avkoda budskapen och aktivera energiströmmar är av stor betydelse.

Mycket av dessa budskap med information om den djupare sanningen har raderats eller tolkats felaktigt eftersom den avslöjar allt om mörkrets dolda agenda och härkomst.

Energier kan aldrig raderas. Energi är information. Energi kan anta olika uttryck och döljas genom förvrängd och vilseledd information som förmörkar och sänker energiflödet, vilket leder till försvagad kraft

Genom nerladdningar av gyllene stjärnkoder från våra galaktiska Stjärnmödrar kan vi återigen bli medvetna om våra energispår med ledtrådar som vi lämnat genom tiderna.

Andromedas Stjärnmödrars höga rena vibrationer är broenergier.

Denna energivåg av kärlek överrbrygger klyftan mellan vårt fysiska medvetande och vårt högre gudomliga medvetande.

I våra hjärtan känner vi när tiden är redo. Vi är gudomligt vägleda för att återigen återställa den gudomliga ordningen och DEN GYLLENE KODEN AV ENHET.

Genom Andromedas vibration integrerar vi Star Mothers frekvensen som gör det möjligt att ta emot denna gyllene enhetskod, vilket är koden för ÖPPNING.

Denna kod är kopplad till livmodern, expansion, ljus, hågkomst av vår heliga och ursprungliga skapelsekraft samt kraften när vi ansluter oss till Moderskällan som får oss att bli EN.

Kursen Star Mothers – Higher Vibration of Love som kommer att äga rum 22-23 april är fullbokad!

För att ge fler själar möjlighet att medverka så finns eventet tillgängligt online.

Star Mothers kallar nu på själar med ursprung från Lemurien och Andromeda. Modersjälar är nu kallade att stråla samman för att med gemensamma krafter ladda ner och etablera en ny hjärtfrekvens i oss, jorden och mänskligheten.

Denna högre vibration av kärlek öppnar nya gudomliga flöden som ger oss en mer genuin kontakt med Moderskällan.

Så jag välkomnar alla vackra själar som önskar att tillsammans medverka för detta gudomliga ändamål.

Lördag 22 april är en kraftfull vibrerande dag där vi kommer att göra energiarbete i Labyrinten som är en kraftportal. Det kommer även att ingå ett gongbad söndagen den 23 april för att integrera Andromedas vibration samt stärka Stjärnmödrarnas frekvens av kärlek i våra hjärtan.

Under dessa dagar kommer vi att ta emot de gyllene stjärnkoderna för att aktivera den OÄNDLIGA KÄRLEKEN från våra stjärnmödrar som har syftet att väcka våra minnen och stärka våra gudomliga förmågor både innan, under och efter Lemuriens tid för att få mer förståelse om vår själsliga existens och galaktiska ursprung.

Modersjälar är jordens balanspelare. Balansen har en avgörande betydelse för vår, jorden och mänsklighetens uppstigning.

Via vårt energiarbete i Labyrinten både på plats och via distans kommer vi att öppna och känna denna nya kärleksfulla jordade elementära energin och Stjärnmödrarnas kärlek som kommer att bära oss på vår fortsatta resa in i de högre dimensionerna.

Detta event sker i samverkan med den kraftfulla kosmiska aktiviteten kommer att ske denna veckan där Modersgalaxen Andromeda via vår sol kommer att aktivera en högre frekvens av kärlek på jorden.

Denna högre frekvens har syftet att stärka den gudomligt feminina energin och Moderskärleken i oss och jordens gudomliga nätverk.

Du som önskar är varmt välkommen att medverka i eventet Star Mothers – Higher Vibration of Love online 22-23 april.

I eventet online ingår kanaliserade budskap och guidad meditation, healing och aktivering av helig geometri. Eventet online sker i en privat grupp.

Kostnad 222 kr

Anmälan görs genom att swisha 222 kr till 123 290 34 41 eller bankgiro 212-1390 (DeaDóro) senast 21/4.

Efter din anmälan skicka ett pm till Angela eller mail till goldenstarcode@gmail.com för att få tillgång till länken och den privata gruppen.

Varmt välkomna!
Angela Johnsson
www.GoldenStarCode.com

Kursen Star Mothers – Higher Vibration of Love som äger rum hos Angela vid Labyrinten i Valinge, Varberg samt i Tures Gongstudio i Drängsered är fullbokad.

Kurs Star Mothers – Higher Vibration of Love

Details

Start:
22 april, 2023 @ 00:01
End:
23 april, 2023 @ 23:59
Cost:
222kr
Event Categories:
, , ,

Organizer

Angela Johnsson

Venue

Online