Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår 4.0
10-22 mars 2024 – Fullbokad!

Det Stora Mysteriet i Egypten kommer att avslöja hemligheten om det heliga gudomliga livet.

På denna resa kommer du att uppleva Egyptens gudomliga riken på ett helt nytt och oväntat sätt som hjälper dig att väcka dina inre skatter som finns inom dig.

Det är nu dags för dig att öppna och låta dina gudomliga potentialer få blomma ut i sin fulla prakt.

En ny gudomlig värld väntar på dig. Universum välkomnar dig att träda in i ditt högre sanna gudomliga jag.

”If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

Angela

Egyptens rike är en avbild av stjärnhimmeln. Forntida Egypten var den gudomliga platsen dit de universella visdomarna överfördes och användes på samma sätt som i de högre himmelska rikena. Egyptens heliga land är världstemplet och vaggan där de heliga visdomarna vilar.

Eftersom Egypten är konstruerat utifrån helig geometrisk arkitektur med stjärnhimmelns avbild så förstärks våra energier när vi besöker detta magiska land. Denna gudomliga resa ger oss därför en högre medveten förståelse om våra utmaningar och gudomliga förmågor.

Det var genom det eteriska elementet som stjärnornas visdom enkelt kunde överföras och etableras på dessa forntida platser.

Genom stjärnornas rena frekvenser av kärlek expanderar vi vårt inre universum för att med Enhet öppna vårt inre gudomliga kungarike i våra hjärtan.

Deras högre universella läror är grunden till de forntida mysterieskolorna i Egypten.

Genom gudomlig vägledning kommer vi få möjlighet att öppna våra själsarkiv med våra tidigare gudomliga liv i Egypten.

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum. De 13 universella principerna har sitt ursprung i Lemurien.

Det var Sanat Kumara som tillsammans med de 7 Hathors gudinnorna införde de 13 universella principerna i Lemurien. Dessa universella principer undervisades i Egyptens tempel som var mysterieskolor för den andliga utvecklingen.

De egyptiska Gudinnorna och Gudarnas gudomliga uppdrag var att undervisa hemligheten om de 13 universella principerna för att skapa det gudomliga livet.

Gudinnan Hathor var huvudansvarig för dessa mysterieskolor i Egypten. Hennes tempel i Dendera är speciellt utformat utifrån den perfekta gudomliga ordningen dör alla de universella principerna inryms.

 Siffran 13 var därför de forntida egyptiernas heliga tal och skapelsens heliga geometri för att aktivera den heliga gudomliga ljuskroppen och vårt multidimensionella DNA.

Det magiska numret 13 bär de heliga koderna för alkemi. Siffran 13 är känd för att inrymma mystik, kraft och magi. 13 inrymmer också hemligheterna om skapelsens största mysterier.

Talet 13 är nyckeln för att låsa upp det eviga livets hemligheter. Vi kan endast hantera energin som finns i denna magiska vibration genom att vara anslutna till vårt hjärta.
Det är vårt högre gudomliga hjärtchakra 13 som förenar alla chakran till EN enad kraft.

Resan till Egypten äger rum 10/3-22/3 i syfte att under 13 dagar stärka vårt högre universella chakrasystem via helig geometri, symboler och ljuskoder som finns att tillgå på de gudomliga kraftplatserna som vi kommer att besöka.

Mars månad inrymmer den gudomliga vibrationen 33 och inkluderar också datumen med de unika siffrorna som förstärker den universella 369 koden.

Den gudomliga 33 vibrationen inrymmer det högre medvetandet. Kristusmedvetandet är ett varande som har det högre syftet att förse jordens gudomliga organism med ljus och kärlek.

Helig geometri och siffror är universums språk som hjälper oss att förstå helheten och universums gudomliga lagar.

 

If you knew the magnificence of 3, 6 and 9, you would have a key to the universe.” Nikola Tesla

369 är sekvenser som inrymmer den oändliga energin bortom vårt tidsrum.

Denna multidimensionella medvetandekod ger oss nyckeln till universums högre sanningar för att öppna upp och förstå våra inneboende alkemistiska krafter.

Alkemi handlar om att göra det omöjliga möjligt genom att ta oss bortom materiens gränser och nå det oändliga.

Alkemistisk transformation är kraften av förädling, vilket gestaltas genom omvandling.

Denna mystiska kraft av alkemi finns bevarad
i Egyptens pyramider och tempel.

Vi kommer också att förstärka det gudomliga balansen och ordningen via vårdagjämningen där vi med hjälp av nollpunktsenergin kommer att göra ett energiarbete i Luxors tempel för att stärka hjärtats balanspunkt och vår balanspelare.

Luxor är för mig Egyptens hjärta. Denna idylliska plats bjuder oss både på en härlig stads- och lantmiljö.

Under våra dagar i Luxor kommer vi bland annat att besöka Västbankens speciella guldkorn.

Förutom alla de magnifika forntida platserna kommer vi även att besöka en liten by för att få se och uppleva det vardagliga livet med de egyptiska traditionerna.

Den vackra solnedgången vid Västbankens vackra berg är en sagolik upplevelse som vi kommer att få glädjen att uppleva.

Det finns också möjlighet för dem som önskar att flyga luftballong för att få uppleva den otroligt vackra soluppgången vid Västbanken.

Vi kommer också under vår segling stanna vid en strand för ett härligt bad i Nilen. Denna båtfärd kommer att bli en underbar, avkopplande, transformerande och helande resa.

En stor glädjande och positiv nyhet för resan till Egypten i mars 2024 är att delfinerna kallar på oss för att stärka vår kontakt med Lemurien samt vår inre gudinna.

Så vid vårdagjämningen med nollpunkten av balans så är vi kallade att göra ett stort ljus- och energiarbete tillsammans med delfinerna i Röda Havet.

Så på denna resa kommer att inkludera två vackra båtresor med 4 dagar på Nilen och 3 dagar på Röda Havet.

Vi kommer att avsluta denna gudomligs resa genom Egyptens magiska land i Hurgarda och på en lyxbåt där vi under 3 dagar på Röda Havet får möta delfinerna och njuta av havets vackra koraller och färgglada fiskrike.

När Egypten kallar dig att komma så finns det ingen återvändo. Egypten lämnar ingen oberörd. Tveka aldrig. Följ ditt hjärta.

Med universums högre vägledning kommer du få hjälp med att finna dina inre gudomliga skatter genom att få uppleva alla vackra unika guldkorn som finns i Egyptens magiska land.

Gudinnorna kommer att vara våra vägledare och Gudinnan Maat kommer att vara vår högre ledstjärna, i syfte att med nollpunktsenergin öppna våra gudomliga tidslinjer med tidigare liv i de forntida gyllene tidsåldrarna.

Maat är en forntida egyptisk gudom som representerar sanning, balans, ordning, harmoni och rättvisa. Maat är den allomfattande gudomen som upprätthåller den gudomliga ordningen med de elementära universella principerna.

Resan inkluderar 13 unika dagar genom Egyptens magiska land

13 unika dagar genom Egyptens magiska land

Program för resan:

9/3 Startar flygresan från Sverige på kvällen och anländer i Kairo på natten med transfer från flygplatsen och incheckning på hotell i Kairo

10/3 Pyamiderna och Sfinxen i Giza

11/3 Utcheckning hotell Kairo. Flyggresa till Aswan och incheckning på båten i Aswan och besök Phile tempel. Vi startar vår båtresa på Nilen

12/3 Komombo tempel

13/3 Edfu tempel

14/3 Esna tempel utcheckning båt och incheckning i Luxor

15/3 Karnek tempel

16/3 Hatshepsut tempel

17/3 Luxor tempel

18/3 Hathor tempel Dendera

19/3 Isis tempel och Medina Habu templet

20/3 Utcheckning i Luxor. Bussresa till Hurgarda incheckning på båt Röda Havet i Hurgarda. Vi kommer denna vårdagjämning med nollpunktsenergin göra ett energiarbete tillsammans med delfinerna på Röda Havet

21/3 Vi fortsätter vår delfinresa med båt på Röda Havet för att möta delfinerna och se alla de vackra korallerna och det färgrika fiskriket sam relax och meditation.

22/3 Utcheckning båt transfer till Hurgarda flygplats

23/3 Avslutas resan med flygresan hem på natten kl.1.35 för att landa i Sverige på förmiddagen 23/3.

När är det och vad kostar det?

Kostnad för resan är 21500 kr

Detta ingår i priset:

 • 1 dag och 2 nätter Kairo
 • 4 dagar och 3 nätter lyxkryssning segelbåt på Nilen
 •  5 dagar och 6 nätter Luxor
 • 3 dagar och 2 nätter på lyxbåt på Röda Havet i Hurgarda

Även detta ingår:

 • Transfer och alla bussresor till alla platser
 • Alla måltider (frukost, lunch och middag)
 • Alla inträden till templen. pyramiderna och sfinxen i Giza.
 • Workshops varje dag med guidade kanaliserade meditationer och budskap.
 • Yoga, avslappning och löningar för ökad medvetenhet
 • Kvantfysik om den högre kosmiska evolutionen
 • Individuell kanaliserad vägledning.

Det som ej ingår:
Flyggbiljetter utrikes Skandinavien – Kairo för ca 6000 kr och inrikesflyg Kairo – Aswan för ca 1000 kr. Tips & taxes samt visum 25 USD samt om man önskar frivilliga aktiviteter som tex luftballong och kamelridning i Luxor.

 

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum.

På resan kommer vi få mer förståelse om de 13 universella principerna som har sitt ursprung i Lemurien.

Våra workshops få vi möjlighet att utföra i lugn och ro i en härlig miljö på hotellet i Luxor och på den privata segelbåten när vi kryssar på Nilen.

Det kommer också att ingå ett kompendium med de energiarbeten som vi kommer att utföra på de olika kraftplatserna. Varje tempel inrymmer unika frekvenser, vibrationer och energier med olika dimensionella ändamål som vi kommer att tillgodose oss på bästa sätt.

Anmälan sker till: goldenstarcode@gmail.com
I din anmälan anger du dina kontaktuppgifter samt beskrivning om dig själv och lite om dina andliga erfarenheter.

Anmälningsavgiften 6000 kr kommer att betalas i samband med din anmälan. Denna avgift är bindande och kan ej betalas tillbaka.

Under resans 13 dagar får vi möjlighet att ge oss själva denna unika gåva som ger oss mer helhet och förståelse om vårt sanna gudomliga jag. Det kommer att finnas gott med tid och utrymme för att hantera dina inre upplevelser och låta allt få landa i lugn och ro.

Jag bjuder med glädje och kärlek in dig att följa med och dela denna spännande resa och unika upplevelser tillsammans med mig!

Denna resa och retreat kommer att förbli en evig och oförglömlig upplevelse med många positiva förändringar i ditt liv.

Kontakta mig gärna om du har frågor via mail: goldenstarcode@gmail.com

Resan är fullbokad!

 

Varmt välkommen!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.
2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode.

I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 6 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt två resor för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.

Så här säger medresenärerna!

Så tacksam för allt i denna resa vi gjorde tillsammans

Karl

Tack Angela för en väldigt fin resa. Tack alla för fina möten.

Markus

Vilken livsresa jag är innerligt tacksam över att fått dela den med er alla.. Så mycket kärlek, omtanke och att bli hållen i stunder i gråt. Verkligen djup läkning. Att få så fin vägledning längs vägen Angela. Så tryggt vår guide Sayed höll om våran grupp. Han är en riktig klippa. I dag kom det tårar av tacksamhet över resan och jag kände in i min kropp och mötte det på ett nytt vis

Anneli

Tack alla fina för en fantastisk resa och ett minne för livet framförallt du Angela så välordnat. Kan knappt uttryckas i ord, så tacksam!!

Lisbeth

Jag är också innerligt tacksam över allt jag fått vara med om, allt som kommit till mig och alla som varit med under resan

Ingrid

Tack Angela för denna fantastiska resa och alla ni som var med. Kraftfull, innehållsrik resa, många fina möten, skratt och glädje, tårar, fina yttre o inre upplevelser.

Lotta

Tack så hjärtligt för en mer än fantastisk resa

Maria

Innerligt tacksam för denna kraftfulla resa Tack Angela. Tack till hela gruppen

Anita

Är innerligt tacksam för denna resa. Är innerligt tacksam att få göra den med dig Angela du är en diamant med hjärta av guld som finns i evigt i mitt hjärta. Är innerligt tacksam för våran guide Sayed han var verkligen guld värd. Tusen tack för alla fina underbara själar som jag fick dela denna resa med, harmoni o kärlek omtanke tok o skratt tårar o acceptans o buren i allt.

Solveig

Så tacksam till dig Angela och alla i gruppen. En livsresa som alltid finns med i hjärtat. Vaknade med stor tacksamhet i hjärtat för allt vi upplevt, i alla olika dimensioner, högt och lågt, det fanns alltid en känsla av vi höll varandra i kärlek

Lena

Resan med dig Angela var otrolig och gav mig så mycket. Det var skönt och enormt givande att få åka runt och känna in alla energier som var tydliga och starka. Jag är väldigt nöjd med resan och allt som hände hade en djupare mening. Du har en förmåga att fånga in ögonblicken så att alla kan få en möjlighet att uppleva något som många annars inte skulle upptäcka och se! Och att du gör det med värme och kärlek är en gudomlig egenskap

Sven