Egyptens Pärlor – En gudomlig resa för att väcka dina minnen från Lemurien
3 – 11 maj 2024

Egyptens pärlor är en resa för att med hjälp av delfinerna och de heliga templen finna dina inre guldkorn. Denna resa kommer att ge dig magiska ögonblick med unika upplevelser.

I Hurgarda kommer vi under tre dagar att befinna oss på en båt i Röda Havet för att möta delfinerna och få hjälp att tona in våra energier i deras rena och höga frekvenser.

Angela
Angela
Vatten bär alla minnen genom all evighet. Genom vatten väcker vi våra gudomliga förmågor.

Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien och våra lemurianska förfäder är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen.

Delfinerna bär kristallina ljuskoder med Lemuriens rena kärleksfrekvenser.

Genom det eteriska elementet överförs Lemuriens frekvenser som väcker visdomen om vår inre helande kraft.

Delfinernas kommunikation har mirakulösa effekter på oss människor. Den evolutionära grunden för vårt speciella förhållande till delfiner beror på att vi är ättlingar till samma uråldriga gren av mänskligheten.

Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga.

Som foster befinner vi oss i vatten och vatten är också den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar.

Delfinernas och den forna civilisationen Lemuriens gemensamma ursprung är Sirius. Detta band firas fortfarande genom årliga sammankomster där delfinerna hyllar vår gudomliga härkomst.

Lemurien är Moderslandet som bär ”människosläktets vagga”. I vårt DNA finns våra kristallina strängar med Lemuriens minnen av vårt sanna gudomliga ursprung bevarade.

Egypten är vaggan med gudinnans heliga visdomar. Egyptens heliga tempel är skapta utifrån stjärnhimmelen och varje tempel bär unika stjärnkoder för att återigen aktivera våra multidimensionella förmågor i vårt DNA. Genom dessa stjärnfrekvenser väcker vi våra gudomliga minnen till liv igen för att återskapa paradiset av enhet och helhet i oss och här på vår jord.

I Luxor kommer vi under fyra dagar att besöka Karnek templet, Luxor templet samt Medina Habu templet och Isis lilla bönetempel på Västbanken och Hathors tempel i Dendera.

Resans högre syfte är att med hjälp av delfinerna och de heliga templen utveckla mer av våra inre gudomliga potentialer. Genom vårt energiarbete att stärka hjärtats inre sanna essens och frekvens så ger vi oss själva gåvan och möjligheten att leva vårt liv i linje med vårt själsliga syfte och högre gudomliga uppdrag.

Vi kommer också under våra workshops både på båten i Hurgarda och hotellet i Luxor att göra inre energiarbeten tillsammans för att med gemensamma krafter stärka vår frekvens och gudinneaspekter.

När är det och vad kostar det?

Kostnaden för workshops, yoga, meditationer, individuella sessioner som Jenny och Angela erbjuder är 10 000 kr. Sedan är den resterande kostnaden för den privata båten och hotell 850 USD som du tar med dig kontant och betalar på plats. Anmälningsavgiften är 5000 kr. De resterande 5000 kr betalas innan resan.

I priset ingår tre dagar på båt i Hurgarda inkl. alla måltider. Fyra dagar i lägenhetshotell i Luxor inkl. frukost, transfer från flygplats och tillbaka samt mellan Hurgarda och Luxor.

Varje dag ingår det workshops med yoga, guidade meditationer och kanaliserade budskap. Det ingår också individuella sessioner med Jenny och Angela.

Det som tillkommer är flygbiljetter, biljetter till templen i Luxor samt lunch och middag under dagarna i Luxor samt 25 USD för visum.

Vi flyger från Sverige på kvällen 3/5 och landar i Hurgarda tidig morgon 4/5 och checkar in på båten. Vi checkar ut från båten på morgonen 7/5 tar oss med buss till Luxor där vi checkar in på hotellet. Vi stannar i Luxor fyra dagar där vi senare på eftermiddagen den 10/5 checkar ut från hotellet och tar oss med buss från Luxor till flygplatsen i Hurgarda för att vid midnatt ta flyget hem till Sverige. Vi anländer i Sverige på förmiddagen 11/5.

Angela och Jenny skapar sacred space och ceremonier för gruppen att utvecklas i, som gör att du kan ta emot de högre frekvenserna, som läker och expanderar. De själar som är menat att vara med kommer känna en dragning och veta. Nu är det dags. Vi är alla här på jorden av ett högre syfte. Nya nycklar öppnas på denna resan och vi skapar dessa förutsättningar tillsammans. Det är tillsammans som vi skapar den nya jorden.

Vi välkomnar dig vackra Lemurien själ att ta plats i vår gudomliga gudinne-cirkel.

Anmälan gör du till Jenny Åsenlund jenny@professionellcoach.se eller Angela Johnsson goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Med Kärlek
Jenny och Angela

 

”Glädjen, ljuset o gemenskapen som infann sig när Angela, Jenny o gruppen simmat med de vilda delfinerna, är en känsla vi önskar alla. En hjärtöppningen som banade väg för en obeskrivlig energitransformation under deras första gruppresa tillsammans”.

Vi längtar efter nästa resa och allt magiskt som kommer ske för dig som tackar ja till att vara med.

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.
2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode.

I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 6 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt två resor för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.

Så här säger medresenärerna!

Så tacksam för allt i denna resa vi gjorde tillsammans

Karl

Tack Angela för en väldigt fin resa. Tack alla för fina möten.

Markus

Vilken livsresa jag är innerligt tacksam över att fått dela den med er alla.. Så mycket kärlek, omtanke och att bli hållen i stunder i gråt. Verkligen djup läkning. Att få så fin vägledning längs vägen Angela. Så tryggt vår guide Sayed höll om våran grupp. Han är en riktig klippa. I dag kom det tårar av tacksamhet över resan och jag kände in i min kropp och mötte det på ett nytt vis

Anneli

Tack alla fina för en fantastisk resa och ett minne för livet framförallt du Angela så välordnat. Kan knappt uttryckas i ord, så tacksam!!

Lisbeth

Jag är också innerligt tacksam över allt jag fått vara med om, allt som kommit till mig och alla som varit med under resan

Ingrid

Tack Angela för denna fantastiska resa och alla ni som var med. Kraftfull, innehållsrik resa, många fina möten, skratt och glädje, tårar, fina yttre o inre upplevelser.

Lotta

Tack så hjärtligt för en mer än fantastisk resa

Maria

Innerligt tacksam för denna kraftfulla resa Tack Angela. Tack till hela gruppen

Anita

Är innerligt tacksam för denna resa. Är innerligt tacksam att få göra den med dig Angela du är en diamant med hjärta av guld som finns i evigt i mitt hjärta. Är innerligt tacksam för våran guide Sayed han var verkligen guld värd. Tusen tack för alla fina underbara själar som jag fick dela denna resa med, harmoni o kärlek omtanke tok o skratt tårar o acceptans o buren i allt.

Solveig

Så tacksam till dig Angela och alla i gruppen. En livsresa som alltid finns med i hjärtat. Vaknade med stor tacksamhet i hjärtat för allt vi upplevt, i alla olika dimensioner, högt och lågt, det fanns alltid en känsla av vi höll varandra i kärlek

Lena

Resan med dig Angela var otrolig och gav mig så mycket. Det var skönt och enormt givande att få åka runt och känna in alla energier som var tydliga och starka. Jag är väldigt nöjd med resan och allt som hände hade en djupare mening. Du har en förmåga att fånga in ögonblicken så att alla kan få en möjlighet att uppleva något som många annars inte skulle upptäcka och se! Och att du gör det med värme och kärlek är en gudomlig egenskap

Sven