Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår 5.0
10 – 22 april 2024

Det Stora Mysteriet i Egypten kommer att avslöja hemligheten om det heliga gudomliga livet.

På denna resa kommer du att uppleva Egyptens gudomliga riken på ett helt nytt och oväntat sätt som hjälper dig att väcka dina inre skatter som finns inom dig.

Angela

En ny gudomlig värld väntar på dig. Universum välkomnar dig att träda in i ditt högre sanna gudomliga jag.

Alkemi är en uråldrig hemlig visdomslära som undervisades i de forntida mysterietemplen i Egypten.

Mycket av mystikens lära har förmedlats till eftervärlden via ett kodspråk. Dessa kodade frekvenser finns nerladdat i heliga geometriska symboler, hieroglyfer, skrifter och siffror.

 

Alkemi berör det heliga hjärtat av evigt gudomligt liv.

Alkemin är vägen in till hjärtats inre essens som belyser vårt gudomliga varande. Det är i vårt gudomliga hjärta som vårt ljus av renaste kärlek kan uppenbaras.

Den alkemistiska läran handlar om att uppnå själslig helhet för att i fysisk form få tillgång till våra dolda gudomliga förmågor och använda oss av vår fulla potential.

Alkemi öppna nya dörrar till högre medvetenhet som gör det omöjliga möjligt genom att ta oss bortom materiens gränser och nå det oändliga.

Alkemistisk transformation är kraften av förädling, vilket gestaltas genom omvandling. Denna omvandling kan endast ske genom våra hjärtan.

På denna resa genom Egyptens mystiska land öppnar vi vårt inre heliga tempel med kärlekens magi i våra hjärtan.

Vi avslutar vår resa med båt på Röda Havet för att möta delfinerna och tona in våra hjärtan i samklang med deras rena och höga frekvens.

13 unika dagar genom Egyptens magiska land

Program för resan i Egypten 10-22 april 2024

Dag 1
10/4 Flygresa från Sverige till Kairo
Dag 2
11/4 Pyramiderna Giza
Dag 3
12/4 Flyg från Kairo till Aswan och Isis tempel i Phile.
Dag 4
13/4 Nubian village och frivillig resa för dem som önskar besöka templen i Abu Simbel.
Dag 5
14/4 Komombo tempel och Edfu tempel incheckning hotell i Luxor
Dag 6
15/4 Karnek tempel
Dag 7
16/4 Lilla Isis tempel och Medina Habu i Luxor
Dag 8
17/4 Fri tid frivilligt för dem som vill flyga luftballong och rida kamel alternativt besöka en liten inhemsk Luxor. På kvällen åker vi till Luxors tempel och besöker även Luxors Bazar.
Dag 9
18/4 Konungarnas dal och drottningarnas dal
Dag 10
19/4 Utchecknkng hotell i Luxor. Buss till Hathor templet i Dendera och sedan fortsätter vi vidare med buss till Hurgarda och incheckning båt på Röda havet
Dag 11
20/4 Privat båt på röda havet för möte med delfinerna och tona in oss i deras högre frekvens.
Dag 12
21/4 Dag med relax och avslut på vår båt på röda havet och utcheckning från båten på kvällen.
Dag 13
22/4 Flyg hem på natten 00.35 den 22/4 och anländer till Sverige på förmiddagen 22/4

2 nätter Kairo
2 nätter Aswan
5 nätter Luxor
2 nätter Hurgarda

När är det och vad kostar det?

På denna resa ingår transfer från och till flygplatsen, boende i Kairo, Aswan, Luxor och Hurgarda. Biljetter och transfer till de platser som ingår i programmet. Frukost, middag och frukt varje dag. På båten ingår frukost, lunch och middag.

Det som tillkommer är flygbiljetter utrikes multi Sverige – Kairo & Hurgarda – Sverige samt inrikes Kairo – Aswan, visum för 25 USD, dricks samt mellanmål att ha med sig under besöken.

Vi kommer att ha dagliga workshops där vi tillsammans utforskar mer om det Stora Mysteriet som inrymmer de 13 universella principerna. Via guidade kanaliserade meditationer kommer vi väcka mer av våra inre multidimensionella förmågor.

Investeringen för denna resa genom Egyptens magiska land under 13 dagar är 19 500 kr.

Anmälan görs till: goldenstarcode@gmail.com

Skriv gärna några rader om dig själv i din anmälan. Har du frågor kan du så skriv till mig på mailen ovan.

Anmälningsavgift är 6000 kr

 

Varmt välkommen att dela denna resa med mig!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.
2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode.

I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 6 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt två resor för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.

Så här säger medresenärerna!

Så tacksam för allt i denna resa vi gjorde tillsammans

Karl

Tack Angela för en väldigt fin resa. Tack alla för fina möten.

Markus

Vilken livsresa jag är innerligt tacksam över att fått dela den med er alla.. Så mycket kärlek, omtanke och att bli hållen i stunder i gråt. Verkligen djup läkning. Att få så fin vägledning längs vägen Angela. Så tryggt vår guide Sayed höll om våran grupp. Han är en riktig klippa. I dag kom det tårar av tacksamhet över resan och jag kände in i min kropp och mötte det på ett nytt vis

Anneli

Tack alla fina för en fantastisk resa och ett minne för livet framförallt du Angela så välordnat. Kan knappt uttryckas i ord, så tacksam!!

Lisbeth

Jag är också innerligt tacksam över allt jag fått vara med om, allt som kommit till mig och alla som varit med under resan

Ingrid

Tack Angela för denna fantastiska resa och alla ni som var med. Kraftfull, innehållsrik resa, många fina möten, skratt och glädje, tårar, fina yttre o inre upplevelser.

Lotta

Tack så hjärtligt för en mer än fantastisk resa

Maria

Innerligt tacksam för denna kraftfulla resa Tack Angela. Tack till hela gruppen

Anita

Är innerligt tacksam för denna resa. Är innerligt tacksam att få göra den med dig Angela du är en diamant med hjärta av guld som finns i evigt i mitt hjärta. Är innerligt tacksam för våran guide Sayed han var verkligen guld värd. Tusen tack för alla fina underbara själar som jag fick dela denna resa med, harmoni o kärlek omtanke tok o skratt tårar o acceptans o buren i allt.

Solveig

Så tacksam till dig Angela och alla i gruppen. En livsresa som alltid finns med i hjärtat. Vaknade med stor tacksamhet i hjärtat för allt vi upplevt, i alla olika dimensioner, högt och lågt, det fanns alltid en känsla av vi höll varandra i kärlek

Lena

Resan med dig Angela var otrolig och gav mig så mycket. Det var skönt och enormt givande att få åka runt och känna in alla energier som var tydliga och starka. Jag är väldigt nöjd med resan och allt som hände hade en djupare mening. Du har en förmåga att fånga in ögonblicken så att alla kan få en möjlighet att uppleva något som många annars inte skulle upptäcka och se! Och att du gör det med värme och kärlek är en gudomlig egenskap

Sven