Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår

Angela Johnsson och Christina Grossi bjuder in till en andlig resa till Egypten. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Vi kommer under vår resa genom Egypten att följa den vita flamman av kristusmedvetandet.

Denna resa ger oss balans av det gudomligt feminina och maskulina genom att förena det sanna maskulina och det sanna feminina via Serapis Bey och Hatshepsuts högre vägledning.

I Egypten finns koder av visdom djupt bevarade och inlåsta i högre frekvenser. Dessa koder bär den feminina kraften och visdomen att befria oss från den härskande maskulina dominansen av makt och kontroll.

Hatshepsut var den kvinnliga faraon som skapade det nya kungariket i Egypten. Denna blomstrande tid under hennes regering som kallas ”Golden Empire” var epoken då det nästan var total frånvaro av krig och folkuppror.

Med hjälp av folkets medverkan skapades istället på kraftfulla platser byggnadsverk där viktiga symboler och skrifter med kodade ledtrådar finns att följa för eftervärlden. Spår som fortfarande finns djupt bevarade trots alla försök att radera ut henne och dessa viktiga budskap i historien.

Hatshepsut försökte även bryta upp patriarken med den maskulina dominansen genom att ge döttrar rätten att bli regenter.

Serapis Bey är lärare för den fjärde strålen och för Ascension Temple i Luxor. Den fjärde strålen är den vita flamman av renhet som belyser vår gudomlighet. Genom den fjärde strålen samverkar Serapis Bey tillsammans med Ärkeängeln Gabriel, Jesus och Moder Maria.

Serapis Bey är den trettonde medlemmen av Adepts Council of the Ascension Temple, vilket representerar den uppstigande kraften i vår ryggrad. Serapis Bey upplyser att själens återförening med Gud som sker genom vår inre uppstigning är livsmålet för alla.

Han är också känd som Serapis of the Sun. Ur detta vita ljus kommer principerna för matematik och arkitektur som är grunden för uppbyggandet av vår gudomliga verklighet.

Han ger praktiska nycklar för andlig tillväxt som kan leda till återföreningen med källan.

Serapis Bey var överstepräst på Atlantis och hade sitt tempel där. Innan Atlantis föll flyttade han templet till en eterisk plats ovanför Luxor.

I Alexandria finns rester av det berömda Serapistemplet. Serapis anses också vara arkitekt av pyramiderna där många av hans läror finns gömda. Ascension Temple i Luxor var där han undervisade sina läror.

Christina Grossi och Angela Johnsson åker till Egypten 12/3 – 21/3 för att återigen väcka liv i den kvinnliga visdomen och kraften samt själens kosmiska medvetenhet som finns bevarade både inom oss på dessa platser vi kommer att besöka.

Det var den feminina kraften och visdomen som Hatshepsut försökte integrera och sprida under hennes livstid i Egypten. Serapis Bey spred läran om själens kosmiska visdom och högre medvetenhet samt att gudomligheten behöver förankras i jorden.

Vi själar som är kallade kommer nu att väcka tidigare själsminnen för att fortsätta våra livsuppdrag där vi en gång tvingades att avsluta.

Vi lät oss då stänga ner och gömma våra gåvor och förmågor djupt inom oss och i underjorden just för att bevara den heliga visdomen tills tiden är inne för att återigen öppna upp dessa gömda och kodade tidskapslar, vilket är nu.

Universums energinätverk som även kallas för Trinity Gates behöver nu förstärka sin anslutning till jordens kraftnät som kallas för Mother Arc Gates för att fungera effektivt och på så vis väcka dessa inre gömda skatter.

Trinity Gates och Mother Arc Gates skapar tillsammans ett gudomligt nätverk av balans.

Det finns speciella platser på jorden där förbindelsen mellan Trinity Gates och Mother Arc Gates är starkare. En av dessa platser finns i Egypten och i Hatshepsuts tempel.

Mother Arc Gates har via jordstjärnan en intergalaktisk anslutning mellan jorden och Andromedagalaxen, som även kallas för Modergalaxen.

För att arbeta med Mother Arc Gates behöver våra DNA-strängar aktiveras med diamantfrekvenser. Och för att arbeta med Trinity Gates behöver våra DNA-strängar aktiveras med guldfrekvenser.

Många ljussjälar har detta viktiga nätuppdrag att öppna upp flöden och återansluta dessa nätverk, vilket ger människor tillgång till säker passage och förflyttning till högre medvetandenivåer.

Vår resa genom Egypten har i syfte att höja vår frekvens och medvetande så att gudomligheten kan förankras i oss och i jorden.

Vi kommer att inleda vår resa genom att besöka biblioteket i Alexandria och Pyramiderna, Sfinxen samt templet för halschakrat att tala vår gudomliga sanning som finns i Kairo.

Genom vår båtresa på Nilen från Aswan till Luxor kommer vi att följa Hatsheputs fotspår för att stärka den feminina kraften. Sedan avslutar vi i Luxor med att besöka Hatshepsut templet. Luxor var under Hatshepsuts levnadstid Egyptens huvudstad. Det var också i Luxor som Serapis templet för uppstigning fanns.

Datumen vi reser 12/3 till 21/3 ger oss talet 33. Detta mästartal och gudomliga vibration ger oss beskydd och stärker vårt ljusarbete och uppdrag.

Under vårdagjämningen 20/3 som är ljusets dag befinner vi oss i Luxor. Det är där vårt stora ljusuppdrag kommer att ske genom att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans.

Vi kommer genom den vita flamman få gudomlig hjälp och vägledning med att öppna hemliga visdomar som finns gömda på de platser som vi kommer att besöka.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkeln där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden?

Vi ser verkligen fram emot en spännande resa och uppdrag i Egypten.

Schema

Fredag 12/3 Flyg från Skandinavien – Kairo. Incheckning på hotell i Kairo.
Lördag 13/3 Heldag i Alexandria, biblioteket och Serapis Beys temple.
Söndag 14/3 Heldag i Kairo. Pyramiderna och Sfinxen (tredje ögat), den stora pyramiden(kronchakrat) samt guidad tur till templet Saqqara som stärker vårt halschakra.
Måndag 15/3 flyg Kairo-Aswan tidigt på morgonen och incheckning på båten i Aswan vid lunch. Guidad tur med båt till Philae där Isis templet finns, High Dam, Unfinished Obelisk. Elephantine Island (baschakrat).
Tisdag 16/3 Segling till Komombo och Kom Ombo Temple (sexualchakrat) guidad tur av temålet där och krokodilmuseet,och frivillig tur till Abu Simbel Temples.
Onsdag 17/3 Besök Edfu Temple. Segling till Luxor där vi besöker templen i Karnak och Luxor (solarplexus chakrat).
Torsdag 18/3 Utcheckning på båten efter frukost. Besök av Valley of the Kings och Hatshepsut Temple. Incheckning på hotell i Luxor.
Fredag 19/3 Hathor templet i Dendera hjärtchakrat och sedan fri dag med vila och integrering samt workshop med förberedelser inför vårt ljusarbete.
Lördag 20/3 Besök i Luxor samt workshop med ljusarbete.
Söndag 21/3 hemresa Luxor-Kairo-Skandinavien.

När är det och vad kostar det?

Alla övernattningar ingår, alla frukostar ingår, 5 luncher, 5 middag ingår i resepaketet förutom dryck.
Alla inträden, guidade turer ingår.
Övriga luncher, middagar och flyg ingår inte.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D-7D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Kursen kommer att ske från den 12/3 – 21/3-2021. Din investering är 17900 kronor.

Angela & Christina tar tillsammans emot för coaching & healing som går utöver kurskostnad. Bokas separat före resan.

Sänd ett mail till cg@christinagrossi.se för mer info. Vi samarbetar med en resebyrå där du bokar ditt flyg. Vi hjälper till med exakta tider. Det går bra att dela upp beloppet räntefritt på 6 månader när anmälningsavgiften på 5000 kr är betald. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Vilka är vi?

Angela är friskvårdsterapeut, massör, zonterapeut och healer i Reiki Usui Shiki Ryoho samt utbildad Master of science in Management. Hon har utvecklat en healing med högre frekvenser och arbetar som GoldenStarCode Master Activator of DNA and the Higher Chakra System.

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Angela och Christina