Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår 2.0
12-24 mars 2023

Fullbokad

Det Stora Mysteriet i Egypten kommer att avslöja hemligheten om det heliga gudomliga livet.

På denna resa kommer du att uppleva Egyptens gudomliga riken på ett helt nytt och oväntat sätt som hjälper dig att väcka dina inre skatter som finns inom dig.

Det är nu dags för dig att öppna och låta dina gudomliga potentialer få blomma ut i sin fulla prakt.

En ny gudomlig värld väntar på dig. Universum välkomnar dig att träda in i ditt högre sanna gudomliga jag.

På resan till Egypten kommer vi att följa de 4 gudomliga kärleksparen Sekhmet och Ptah, Isis och Osiris, Hathor och Horus, Seshat och Thoth för att öppna de gyllene tidsåldrarna.

Gudinnan Sekhmet som betyder den mäktiga hjälper oss med att hämta tillbaka våra inre gudomliga krafter. Hennes make Ptah är guden som ger oss gudomligt beskydd. Tillsammans bär de kraften att skapa vårt inre gudomliga rike.

Isis är Gudinnan som med sitt helande kärleksljus förstärker den feminina gudomliga frekvensen. Hennes make Osiris är Guden som stärker den maskulina gudomliga frekvensen av frid, harmoni och ordning. Tillsammans bär de universums sanningar.

Seshat är Gudinnan som bär förmågan att omvandla energier till information. Hon förmedlar sin visdom genom skriften. Gudinnan Seshat sägs bära den oändliga visdomen och ritningarna till alla gudomliga templen. Den skriftlärde Guden Thoth är hennes make och maskulina motsvarighet som med hans magiska förmågor kunde utföra underverk. Tillsammans bär de universums visdomsnycklar och inspirationen för att skapa den gudomliga konstruktionen.

Hathor är stjärnornas Gudinna som genom universums virvlande ljudvågor skapar vibrationer av helhet och balans. Hathor bär universums kärleksvibration som är den mest kraftfulla och helande kraften i skapelsen. Det är denna energiska substans som är begynnelsen till allt skapande. Hennes make Horus är Guden som upprätthåller universums högre vibrationer och med sitt sol- och månöga överskådar han den allomfattande helheten. Tillsammans bär de stjärnornas högre universella medvetenhet.

Dessa 4 gudomliga kärlekspar symboliserar inte bara den feminina och maskulina balansen av kropp, själ, gudomlighet och ande utan de representerar också universums oändliga kraft med frekvenser, energier och vibrationer.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

Genom denna kärlek expanderar vi vårt inre universum för att med Enhet öppna vårt inre gudomliga kungarike i våra hjärtan.

Deras högre universella läror är grunden till de forntida mysterieskolorna i Egypten.

Genom gudomlig vägledning kommer vi få möjlighet att öppna våra själsarkiv med våra tidigare gudomliga liv i Egypten.

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum. De 13 universella principerna har sitt ursprung i Lemurien.

Det var Sanat Kumara som tillsammans med de 7 Hathors gudinnorna införde de 13 universella principerna i Lemurien. Dessa universella principer undervisades i mysterieskolor som inkluderade de 13 dimensionella nivåerna.

Dessa universella principer är grunden till vårt högre universella och dimensionella chakrasystem.

De egyptiska Gudinnorna och Gudarnas gudomliga uppdrag var att fortsätta att undervisa hemligheten om de 13 universella principerna i Egyptens tempel för att skapa det gudomliga livet.

Gudinnan Hathor var huvudansvarig för dessa mysterieskolor i Egypten. Hennes tempel i Dendera är speciellt utformat utifrån den perfekta gudomliga ordningen som inrymmer alla de universella principerna.

Siffran 13 var därför de forntida egyptiernas heliga tal och skapelsens heliga geometri för att aktivera den heliga gudomliga ljuskroppen och vårt multidimensionella DNA.

Det magiska numret 13 bär de heliga koderna för alkemi. Siffran 13 är känd för att inrymma mystik, kraft och magi. 13 inrymmer också hemligheterna om skapelsens största mysterier.

Talet 13 är nyckeln för att låsa upp det eviga livets hemligheter. Vi kan endast hantera energin som finns i denna magiska vibration genom att vara anslutna till vårt hjärta.

Det är vårt högre gudomliga hjärtchakra 13 som förenar alla chakran till EN enad kraft.

Resan till Egypten äger rum 12/3-24/3 2023, i syfte att under 13 dagar stärka vårt högre universella chakrasystem via helig geometri, symboler och ljuskoder som finns att tillgå på de gudomliga kraftplatserna som vi kommer att besöka.

Mars månad inrymmer den gudomliga vibrationen 33 och inkluderar också datum som förstärker den universella 369 koden.

Den gudomliga 33 vibrationen inrymmer det högre medvetandet. Kristusmedvetandet är ett varande som har det högre syftet att förse jordens gudomliga organism med ljus och kärlek.

Helig geometri och siffror är universums språk som hjälper oss att förstå helheten och universums gudomliga lagar.

369 är sekvenser som inrymmer den oändliga energin bortom vårt tidsrum.

Denna multidimensionella medvetandekod ger oss nyckeln till universums högre sanningar för att öppna upp och förstå våra inneboende alkemistiska krafter.

Alkemi handlar om att göra det omöjliga möjligt genom att ta oss bortom materiens gränser och nå det oändliga.

Alkemistisk transformation är kraften av förädling, vilket gestaltas genom omvandling.

“If you knew the magnificence of 3, 6 and 9, you would have a key to the universe.” Nikola Tesla

Vi kommer under vår resa att ha en speciell ceremoni med lägereld i öknen vid Västbanken inför vårdagjämningen för att öppna och stärka kontaktpunkten och balansen mellan jorden och universum.

Ett större energiarbete kommer även att ske på båten under vårdagjämningen den 20/3 för att med nollpunktsenergin stärka vår inre gudomliga spiral och uppstigningsprocess.

Årets fyra kontaktpunkter är viktiga stadier för vår inre andliga resa. Dessa punkter ger den andliga spiralen som stiger inom varje individ extra krafter.

Det är vid dessa punkter som kontakten och energiflödet mellan Universum och jorden är som allra starkast.

Vi kommer också att förstärka det gudomliga livet via nymånen och Nilens kraftfulla energier.

Luxor är för mig Egyptens hjärta. Denna idylliska plats bjuder oss både på en härlig stads- och lantmiljö.

Under våra dagar i Luxor kommer vi bland annat att besöka Västbankens speciella guldkorn.

Förutom alla de magnifika forntida platserna kommer vi även att besöka en liten by för att få se och uppleva det vardagliga livet med de egyptiska traditionerna.

Den vackra solnedgången vid Västbankens vackra berg är en sagolik upplevelse som vi kommer att få glädjen att uppleva.

Det finns också möjlighet för dem som önskar att flyga luftballong för att få uppleva den otroligt vackra soluppgången vid Västbanken.

Vi kommer också under vår segling stanna vid en strand för ett härligt bad i Nilen. Denna båtfärd kommer att bli en underbar, avkopplande, transformerande och helande resa.

När Egypten kallar dig att komma så finns det ingen återvändo. Egypten lämnar ingen oberörd. Tveka aldrig. Följ ditt hjärta.

Med universums högre vägledning kommer du få hjälp med att finna dina inre gudomliga skatter genom att få uppleva alla vackra unika guldkorn som finns i Egyptens magiska land.

Förutom de fyra gudomliga kärleksparen kommer gudomen Maat att vara vår högre ledstjärna, i syfte att med nollpunktsenergin öppna våra gudomliga tidslinjer med tidigare liv i de forntida gyllene tidsåldrarna.

Maat är en forntida egyptisk gudom som representerar sanning, balans, ordning, harmoni och rättvisa. Maat är den allomfattande gudomen som upprätthåller den gudomliga ordningen med de elementära universella principerna.

Resan inkluderar 13 unika dagar genom Egyptens magiska land

3 nätter hotell i Kairo, 12/3-15/3
5 nätter hotell i Luxor, 15/3-20/3
4 nätter privat segelbåt 20/3-24/3

Program för resan:

Dag 1
Söndag 12/3 Flyg från Sverige incheckning hotell Kairo. Dag 1 startar vi med den gudomliga vibrationen 33 samt den expanderande spiralkraften 1,2,3….

Dag 2
Måndag 13/3 Pyramiderna och Sfinxen i Giza. Vi verkar med den gudomliga frekvensen 13 för att stärka den spirande spiralkraften.

Dag 3
Tisdag 14/3 Pyramiderna i Dashour och Sakkara samt den forntida heliga platsen Memphis. Denna plats var begynnelsen för den gyllene tidsåldern i Egypten.

Dag 4
Onsdag 15/3 Utcheckning hotell Kairo. Flyg till Luxor och incheckning på hotell i Luxor. Fri tid i Luxor. Workshop med den universella 369 koden.

Dag 5
Torsdag 16/3 Luxor – Västbanken. Konungarnas dal och Hatshepsut tempel. Workshop.

Dag 6
Fredag 17/3 Templet i Karnak och Luxor tempel. Vi vandrar den gudomliga vägen mellan de två templen som invigdes hösten 2021. Besök av Bazar i Luxor. Workshop.

Dag 7
Lördag 18/3 Hathors tempel i Dendera. Detta unika tempel är gudomligt designat och inrymmer de 13 universella principerna. Workshop med den universella 369 koden.

Dag 8
Söndag 19/3 Isis heliga tempel i Luxor. Detta unika tempel är templet för bön och meditation. Seti I templet som representerar det nya kungariket. På kvällen kommer vi inför vårdagjämningen få uppleva en meditation med eldceremoni i öknen vid Västbanken.

Dag 9
Måndag 20/3 Medina Habo tempel. Detta tempel är speciellt tillägnat för Sekhmet och Thoths högre gudomliga förmågor. Incheckning privat segelbåt. Avsegling från Luxor till Edfu. Workshop på båten där vi via vårdagjämningens nollpunkt och Nilens heliga vatten stärker vår gudomliga balans och flöde.

Dag 10
Tisdag 21/3 Edfu tempel. Segling till Komombo. Workshop med nymånens helande energier samt den gudomliga 33 vibrationen.

Dag 11
Onsdag 22/3 Komombo tempel. Workshop och energiarbete för att öppna våra själsarkiv med guldkorn av alla tidigare gudomliga tidslinjer och gyllene tidsåldrar. Segling till Aswan.

Dag 12
Torsdag 23/3 Isis tempel Philae i Aswan. Besök på Bazar i Aswan. Workshop.

Dag 13
Fredag 24/3 Relax på segelbåten samt en avslutande workshop med den universella 369 koden. Hemfärd till Sverige.

När är det och vad kostar det?

Investeringen för denna unika och exklusiva 13 dagars resa 12-24 mars 2023 genom Egyptens magiska land är: 18500 kr.

I priset ingår boende för 13 dagar, (hotell i Kairo 3 nätter och hotell i Luxor 5 nätter, privat segelbåt 4 nätter), all mat är inkluderat (frukost, lunch, middag), transfer och inträde till alla platser samt workshops med olika former av healing, meditationer, kanaliserade budskap och inre energiarbeten för att stärka 13 kraften.

Alla workshops kommer vi få möjlighet att utföra i lugn och ro i en härlig miljö på hotellet i Luxor och på den privata segelbåten när vi kryssar över Nilen.

Det kommer också att ingå ett kompendium med de energiarbeten som vi kommer att utföra på de olika kraftplatserna. Varje tempel inrymmer unika frekvenser, vibrationer och energier med olika dimensionella ändamål som vi kommer att tillgodose oss på bästa sätt.

Du kommer också att få material om hur kraften 13 och det högre universella chakrasystemet är uppbyggt enligt den gudomliga ordningen av helig geometri, symboler och ljuskoder som kommer att aktivera vårt multidimensionella DNA.

Energierna på platserna vi besöker är kraftfulla. Platserna inrymmer helig geometri, symboler och ljuskoder med högre vibrationer och frekvenser som har en djupgående verkan. Energierna kommer att öppna fler tidslinjer och dimensioner som väcker minnen och visdomar. Denna kunskap är av stor betydelse för att integrera och förankra en ny gudomlig verklighet inom oss.

Därför är det viktigt med utrymme och tid för att reflektera, bearbeta och få förståelse om alla de delar i oss själva som vi nu väcker till medvetenhet.

Under resans 13 dagar får vi möjlighet att ge oss själva denna unika gåva som ger oss mer helhet och förståelse om vårt sanna gudomliga jag. Det kommer att finnas gott med tid och utrymme för att hantera dina inre upplevelser och låta allt få landa i lugn och ro.

Alla workshops är också unikt utformade och anpassade för att hantera och tillgodose oss dessa energier med högre frekvenser och vibrationer, i syfte att kunna använda oss av detta gudomliga flöde så att vi kan stärka våra inre potentialer och skapelsekraft.

Flygbiljetter ingår ej, men jag finns till hjälp vid bokning av flygbiljetterna både utrikes till och från Kairo samt inrikes Kairo-Luxor och Aswan-Kairo.

Det tillkommer också en extra kostnad för visum 25 $ och en mindre summa för dricks.

Anmälan sker till: goldenstarcode@gmail.com

I din anmälan anger du dina kontaktuppgifter samt beskrivning om dig själv och lite om dina andliga erfarenheter.

Anmälningsavgiften 6000 kr kommer att betalas i samband med din anmälan. Denna avgift är bindande och kan ej betalas tillbaka.

Jag bjuder med glädje och kärlek in dig att följa med och dela denna spännande resa och unika upplevelser tillsammans med mig!

Denna resa och retreat kommer att förbli en evig och oförglömlig upplevelse med många positiva förändringar i ditt liv.

Varmt välkommen!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, reikihealing, meditation, massage, zonterapi, psykologi, stresshantering, mediumskap, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig högskoleutbildning inom human resource management.

2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode. I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 3 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt en resa för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

De magiska energierna och krafterna som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Dessa gudomliga energier kan endast upplevas. Energierna som jag fick förnimma var för mig så igenkännande. En ny värld öppnades i mitt inre.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energiernas djupgående verkan kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.