Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår
1-13 november 2022

Fullbokad

Det Stora Mysteriet i Egypten kommer att avslöja hemligheten om det heliga gudomliga livet.

På denna resa kommer du att uppleva Egyptens gudomliga riken på ett helt nytt och oväntat sätt som hjälper dig att väcka dina inre skatter som finns inom dig.

Det är nu dags för dig att öppna och låta dina gudomliga potentialer få blomma ut i sin fulla prakt.

En ny gudomlig värld väntar på dig. Universum välkomnar dig att träda in i ditt högre sanna gudomliga jag.

På resan till Egypten kommer vi att följa de 4 gudomliga kärleksparen Sekhmet och Ptah, Isis och Osiris, Hathor och Horus, Seshat och Thoth.

Gudinnan Sekhmet som betyder den mäktiga hjälper oss med att hämta tillbaka våra inre gudomliga krafter. Hennes make Ptah är guden som ger oss gudomligt beskydd. Tillsammans bär de kraften att skapa vårt inre gudomliga rike.

Isis är Gudinnan som med sitt helande kärleksljus förstärker den feminina gudomliga frekvensen. Hennes make Osiris är Guden som stärker den maskulina gudomliga frekvensen av frid, harmoni och ordning. Tillsammans bär de universums sanningar.

Seshat är Gudinnan som bär förmågan att omvandla energier till information. Hon förmedlar sin visdom genom skriften. Hennes make Guden Thoth är hennes maskulina motsvarighet som med magiska förmågor kunde utföra underverk. Tillsammans bär de universums visdomsnycklar.

Hathor är stjärnornas Gudinna som genom universums virvlande ljudvågor skapar vibrationer av helhet och balans. Hennes make Horus är Guden som upprätthåller universums högre vibrationer och med sitt sol- och månöga överskådar han den allomfattande helheten. Tillsammans bär de stjärnornas högre universella medvetenhet.

Dessa 4 gudomliga kärlekspar symboliserar inte bara den feminina och maskulina balansen av kropp, själ, gudomlighet och ande utan de representerar också universums oändliga kraft med frekvenser, energier och vibrationer.

Genom denna kärlek expanderar vi vårt inre universum för att med Enhet öppna vårt inre gudomliga kungarike i våra hjärtan.

Deras högre universella läror är grunden till de forntida mysterieskolorna i Egypten.
Genom gudomlig vägledning kommer vi få möjlighet att öppna våra själsarkiv med våra tidigare gudomliga liv i Egypten.

 

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum. De 13 universella principerna har sitt ursprung i Lemurien.

Det var Sanat Kumara som tillsammans med de 7 Hathors gudinnorna införde de 13 universella principerna i Lemurien. Dessa universella principer undervisades i mysterieskolor som inkluderade de 13 dimensionella nivåerna.

Dessa universella principer är grunden till vårt högre universella och dimensionella chakrasystem.

De egyptiska Gudinnorna och Gudarnas gudomliga uppdrag var att fortsätta att undervisa hemligheten om de 13 universella principerna i Egyptens tempel. 

Gudinnan Hathor var huvudansvarig för dessa mysterieskolor i Egypten. Hennes tempel i Dendera är speciellt utformat utifrån den perfekta gudomliga ordningen som inrymmer alla de universella principerna.

Siffran 13 var därför de forntida egyptiernas heliga tal och skapelsens heliga geometri för att aktivera den heliga gudomliga ljuskroppen och vårt multidimensionella DNA.

Det magiska numret 13 bär de heliga koderna för alkemi. Siffran 13 är känd för att inrymma mystik, kraft och magi. 13 inrymmer också hemligheterna om skapelsens största mysterier.

Talet 13 är nyckeln för att låsa upp det eviga livets hemligheter. Vi kan endast hantera energin som finns i denna magiska vibration genom att vara anslutna till vårt hjärta.
Det är vårt högre gudomliga hjärtchakra 13 som förenar alla chakran till EN enad kraft.

Resan till Egypten äger rum 1/11-13/11, i syfte att under 13 dagar stärka vårt högre universella chakrasystem via helig geometri, symboler och ljuskoder som finns att tillgå på de gudomliga kraftplatserna som vi kommer att besöka.

Vi kommer att ha en speciell ceremoni med lägereld vid fullmånen 8/11. Denna dag är extra kraftfull då vi också har månförmörkelse. Ett större energiarbete kommer även att ske vid 11:11 portalen den 11/11 för att stärka vår inre uppstigningsprocess.

Luxor är för mig Egyptens hjärta. Denna idylliska plats bjuder oss både på en härlig stads- och lantmiljö, Under våra dagar i Luxor kommer vi bland annat att besöka Västbankens speciella guldkorn.

Förutom alla de magnifika forntida platserna kommer vi även att besöka en liten by för att få se och uppleva det vardagliga livet med de egyptiska traditionerna.

 

Den vackra solnedgången vid Västbankens vackra berg är en sagolik upplevelse som vi får möjligheten att uppleva.

Vi kommer också under vår segling få möjlighet att bada i Nilen. Denna båtfärd kommer att bli en underbar, avkopplande, transformerande och helande resa.

När Egypten kallar dig att komma så finns det ingen återvändo. Egypten lämnar ingen oberörd. Tveka aldrig. Följ ditt hjärta.

Med universums högre vägledning kommer du få hjälp med att finna dina inre gudomliga skatter genom att få uppleva alla vackra unika guldkorn som finns i Egyptens magiska land.

Program för resan

Resan inkluderar 13 dagar:
3 nätter hotell i Kairo, 1/11-4/11.
5 nätter hotell i Luxor, 4/11-9/11
4 nätter privat segelbåt 9/11-13/11

Dag 1
Tisdag 1/11 Flyg från Sverige incheckning hotell Kairo

Dag 2
Onsdag 2/11 Pyramiderna och Sfinxen i Giza.

Dag 3
Torsdag 3/11 Pyramiderna i Dashour och Sakkara samt den forntida heliga platsen Memphis. Denna plats var begynnelsen för den gyllene tidsåldern i Egypten.

Dag 4
Fredag 4/11 Utcheckning hotell Kairo. Flyg till Luxor och incheckning på hotell i Luxor. Fri tid i Luxor. Workshop.

Dag 5
Lördag 5/11 Luxor – Västbanken. Konungarnas dal och Hatshepsut tempel. Workshop.

Dag 6
Söndag 6/11 Templet i Karnak och Luxor tempel. Vi vandrar den gudomliga vägen mellan de två templen som invigdes hösten 2021. Besök av Bazar i Luxor. Workshop.

Dag 7
Måndag 7/11 Hathors tempel i Dendera. Detta unika tempel är gudomligt designat och inrymmer de 13 universella principerna. Workshop.

Dag 8
Tisdag 8/11 Isis heliga tempel i Luxor. Detta unika tempel är templet för bön och meditation. På kvällen kommer vi få uppleva en fullmåne-meditation med eldceremoni i öknen vid Västbanken.

Dag 9
Onsdag 9/11 Medina Habo tempel. Detta tempel är speciellt tillägnat för Sekhmet och Thoths högre gudomliga förmågor. Incheckning privat segelbåt. Avsegling från Luxor till Edfu. Workshop.

Dag 10
Torsdag 10/11 Edfu tempel. Segling till Komombo. Workshop.

Dag 11
Fredag 11/11 Komombo tempel. Workshop och energiarbete med 11:11 portalen. Segling till Aswan.

Dag 12
Lördag 12/11 Isis tempel Philae i Aswan. Besök på Bazar i Aswan. Workshop.

Dag 13
Söndag 13/11 Relax på segelbåten samt en avslutande workshop. Hemfärd till Sverige.

När är det och vad kostar det?

Investeringen för denna unika och exklusiva 13 dagars resa genom Egyptens magiska land är: 17900 kr

I priset ingår boende för 13 dagar, (hotell i Kairo 3 nätter och hotell i Luxor 5 nätter, privat segelbåt 4 nätter), all mat är inkluderat (frukost, lunch, middag), transfer och inträde till alla platser samt workshops med olika former av healing, meditationer, kanaliserade budskap och inre energiarbeten för att stärka 13 kraften.

Alla workshops kommer vi få möjlighet att utföra i lugn och ro i en härlig miljö på hotellet i Luxor och på den privata segelbåten när vi kryssar över Nilen.

Det kommer också att ingå ett kompendium med de energiarbeten som vi kommer att utföra på de olika kraftplatserna. Varje tempel inrymmer unika frekvenser, vibrationer och energier med olika dimensionella ändamål som vi kommer att tillgodose oss på bästa sätt.

Du kommer också att få material om hur kraften 13 och det högre universella chakrasystemet är uppbyggt enligt den gudomliga ordningen av helig geometri, symboler och ljuskoder som kommer att aktivera vårt multidimensionella DNA.

Energierna på platserna vi besöker är kraftfulla. Platserna inrymmer helig geometri, symboler och ljuskoder med högre vibrationer och frekvenser som har en djupgående verkan. Energierna kommer att öppna fler tidslinjer och dimensioner som väcker minnen och visdomar. Denna kunskap är av stor betydelse för att integrera och förankra en ny gudomlig verklighet inom oss.

Därför är det viktigt med utrymme och tid för att reflektera, bearbeta och få förståelse om alla de delar i oss själva som vi nu väcker till medvetenhet.

Under resans 13 dagar får vi möjlighet att ge oss själva denna unika gåva som ger oss mer helhet och förståelse om vårt sanna gudomliga jag. Det kommer att finnas gott med tid och utrymme för att hantera dina inre upplevelser och låta allt få landa i lugn och ro.

Alla workshops är också unikt utformade och anpassade för att hantera och tillgodose oss dessa energier med högre frekvenser och vibrationer, i syfte att kunna använda oss av detta gudomliga flöde så att vi kan stärka våra inre potentialer och skapelsekraft.

Flygbiljetter ingår ej, men jag finns till hjälp vid bokning av flygbiljetterna både utrikes till och från Kairo samt inrikes Kairo-Luxor och Aswan-Kairo.

Det tillkommer också en extra kostnad för visum 25 $ och en mindre summa för dricks.

Anmälan sker till: goldenstarcode@gmail.com

I din anmälan anger du dina kontaktuppgifter samt beskrivning om dig själv och lite om dina andliga erfarenheter.

Anmälningsavgiften 6000 kr kommer att betalas i samband med din anmälan. Denna avgift är bindande och kan ej betalas tillbaka.

Jag bjuder med glädje och kärlek in dig att följa med och dela denna spännande resa och unika upplevelser tillsammans med mig!

Denna resa och retreat kommer att förbli en evig och oförglömlig upplevelse med många positiva förändringar i ditt liv.

Kontakta mig gärna om du har frågor via mail: goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Om Angela

Mitt uppvaknande och andliga resa tog fart 1998 då jag upplevde en smärtsam förlust. Det var genom healing, meditation och inre energiarbete som jag fick möjlighet att läka detta trauma och återigen finna tillbaka min glädje till livet.

Det var genom min läkningsprocess som jag fann passionen till att utveckla mer av mina andliga förmågor.

För att utforska mer inom detta andliga område gick jag olika alternativa utbildningar inom friskvård, healing, meditation, massage, zonterapi, kinesiologi och kroppsbalansering samt en 4-årig utbildning inom management.

2012 började jag utveckla en ny healingform som kallas för GoldenStarCode. I denna healing överförs stjärnkoder med högre frekvenser och vibrationer som återställer vårt ursprungliga högre universella och dimensionella chakrasystem, vilket inrymmer spiralkraftens gudomliga ordning med de 13 universella principerna.

Det är stjärnkodernas högfrekventa ljus och vibrationer som hjälper oss att återigen aktivera vårt multidimensionella DNA samt våra högre dimensionella chakran och ljuskroppar.

Mitt energiarbete har därför en stark anknytning till Egyptens forntida gudomliga riken.

Jag har tidigare gjort 3 gruppresor till Egypten. Jag har också varit där med min familj samt en resa för att på egen hand utforska hemligheterna som varje tempel inrymmer.

I Egypten fann jag mitt andra hem. Det var en stark känsla som berörde mig på djupet.

Denna magiska energi och kraft som finns i Egyptens pyramider och tempel är svårt att beskriva med ord. Denna gudomliga energi kan endast upplevas. Energierna som jag fick uppleva var så igenkännande.

Egypten kallade på mig för att väcka mina tidigare gudomliga liv och visdomar till minne igen.

Genom mina resor till Egypten har jag fått större medvetenhet om mitt sanna gudomliga jag. Varje resa har väckt något nytt och unikt inom mig. Och jag kan lova att Egypten lämnar ingen oberörd.

Den magiska energin i Egyptens pyramider och tempel kommer att beröra både hjärta och själ. Energierna kommer att få kärlekens sanna essens att spira i ditt hjärta.

Det är en stor glädje att med kärlek få möjligheten att vägleda andra själar genom denna gudomliga resa som sker både på ett inre och yttre plan.

Mina resor till Egypten har berikat mig på så många dimensionella plan och gett mig ett helt nytt perspektiv att betrakta allt det gudomligt vackra som existerar inom oss alla.