Egypten – En resa i Hatshepsut fotspår

 

Angela Johnsson och Christina Grossi bjuder in till en andlig resa för att återinföra kraften 13. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Angela och Christina har blivit guidade till att återinföra den heliga kraften av 13 med bland annat en resa till Egypten.

Vi ger dig möjligheten att genom vår hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under dessa tio dagar komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Vi arbetar med Hatshepsut, Nefirtiti, Isis, Hathor för att integrera den feminina kraften som förser vårt hjärta med styrka.

Vi kommer att förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom ta din plats!

Egypten är den tredje platsen där människor inkarnerade efter Atlantis och Lemuriens fall. Vi bjuder in till ett retreat med det djupgående syftet att öppna upp oss till den feminina energin och tona in oss i samma rytm och frekvens som Moder Jord.

Vi kommer följa Hatshepsut i hennes fotspår. Hon är en av de två kvinnliga faraonerna som funnits i Egypten. Hon regerade år 1502-1482 före Kristus och trots att hon blev starkt motarbetad lyckades hon bli farao och försöken att radera ut henne ur historien misslyckades. Idag kallas hon den första mäktiga kvinnan i historien. Hatshepsut, står för 18:e dynastin och det nya kungariket med förbindelse till den 18:e dimensionen och den gudomliga portalen i Lemurien. Denna ätt härstammar från Akhenaton och hans hustru Nefertiti.

Hatshepsut mantra Maat-ka-ra står för sanning, rättvisa, harmoni och balans och dotter av den ursprungliga rasen Ra som representerar Solens barn med den rena Andekraften. Nu är det dags att vi väcker minnet av Hatshepsut precis som många andra väckt minnet av flera andra Egyptiska gudinnor i syfte att återställa den kvinnliga balansen.

Angela och Christina möttes för ett starkt arbete som startade 11/11 2018, ett energiarbete i Spanien. Tillsammans med andra ljusarbetare på distans öppnades den inre 11:11 portalen och bältet som hindrat det feminina flödet kunde lösas upp. Detta bälte som låg runt jorden blockerade flödet på viktiga nyckelplatser som finns i Södra Spanien, Mexiko, Bermuda, Egypten och Tibet.

Det feminina symboliserar kroppen, det rena blodet och livskraften (den Heliga Graalen eller Templet). Och de primära fysiska chakrana är sju.

Maria Magdalena symboliserar dottern, kvinnan och gudinnan i den fysiska kroppen, därför finns även mycket av dessa koder i jordens blodslinje eller rosenlinje. Rosen har en högt vibrerande frekvens.

När de inkarnerade själarna förstod faran i Egypten låstes de in den heliga feminina visdomen via frekvenskoder. Denna visdom har länge vilat i det dolda, men nu är det dags för oss nyckelsjälar och bärare av koder att öppna denna högre gudomliga visdom både i våra hjärtan och på dessa platser vi kommer att besöka.

Vi kommer att ta oss bland annat via Nilen till de sju templen för att balansera och återkalla kraften i de fysiska chakrana och med spiralkraften kommer vi sedan därifrån att väcka upp de själsliga och gudomliga chakrana. Luxor symboliserar att vi öppnar våra hjärtan och fyller oss med kärlek. Med denna kärlek kan vi lösa upp blockeringar och begränsningar i våra tre nedre chakran för att i Aswan sätta vårt nya baschakra och en högre grundvibration.

Med förstärkt grund kan vi i Kairo öppna upp mer av vår sanning och tredje öga samt kronchakra.

I pyramiderna öppnar vi sedan de själsliga strängarna och chakran 8-12 samt vår gudomliga källa av helig visdom och evigt flöde och DNA-sträng 13.

I Egypten försökte inkarnerade själar från Lemurien och Atlantis att stärka upp den 5 dimensionella vibrationen i kroppens 7 chakran. Men tyvärr blev vår mission stoppad, kroppen föll i frekvens till 3D. Många har sedan dess varit fast i denna dimension av lågfrekventa och tröga vibrationer.

Viktigt att nu höja frekvensen i de fysiska sju chakrana genom att ta hand om våra kroppar med bra mat, träning och rening som får oss att lätta oss från energier och förbindelser som tynger och dränerar oss. Vi har nu möjlighet att befria våra kroppar med hjälp av den Heliga Graalen, Maria Magdalena- och Kristuskoder samt den Gyllene Diamant Stjärnan som återigen ger oss tillgång till den feminina kraften.

Vi kommer också att verka via de fyra strålarna:

Rosenstrålen – renar, läker och höjer kärleksfrekvensen i kroppen
Kristallstrålen – läker och helar själen, med näckrosenergin öppnar vi själens kosmiska potentialer
Gudomliga strålen – öppnar lotusblomman med vårt guld- och diamantflöde, vilket ger oss förbindelse med universums sol- och månsystem.
Vita strålen – öppnar den andliga blomman Orkidén i våra hjärtan så vi får tillgång till vår oändliga Andekraft att förverkliga vårt gudomliga syfte och plan. Andekraften öppnar förbindelsen med stjärnorna och vårt stjärnmedvetande.

Egyptens heliga platser är byggda efter helig geometri och avstånden mellan jorden – solen – månen – stjärnorna. Vi kommer via heliga ljuskoder väcka denna kunskap som finns gömd i olika dimensioner och frekvenser.

Schema

30/10 Avresa Skandinavien

31/10-2/11 ankomst natt Luxor incheckning på Sonesta hotel, Luxor

31/10 Frukost, kort samling 9.30. Hathor templet i Dendera hjärtchakrat. Fri tid.

1/11 Frukost, Valley of the kings, Hatshepsut, Valley of the Queens, Hatshepsuts tempel. Fri tid.

2/11 Frukost. Fri tid. Utcheckning, incheckning ombord på MS Premium, lunch ombord, tid på egen hand, middag

Fartyg: http://www.nilepremium.com/ingles/index.htmlKvällen upplyst i Luxor templet, Solar plexus chakrat, papyrus och souveniraffär.

3/11 Frukost, guidning av Karnak tempel, solar plexus chakrat, segling genom slussen i Esna till Edfu, lunch och middag ingår på båten, workshop med Angela & Christina 17-19.

4/11 Frukost, Guidad tur av templet i Edfu, segling till Komombo sexualchakrat och guidad tur av temålet där och krokodilmuseet, segling mot Aswan, lunch och middag ingår på båten, workshop med Angela & Christina.

5/11 Frukost. Guidad tur till Isis templet med båt, Elephantine Island,baschakrat, lunch och middag ingår på båten, workshop med Angela & Christina.

6/11 frukost. Flyg Aswan – Kairo. incheck: Cairo Pyramids Hotel. Fri tid. Middag tillsammans på hotellet.

7/11 Frukost. Guidad tur till Saqqara halschakrat. Gemensam lunch. Sfinxen, tredje ögat och Giza platån ingår, tillägg för att gå in i pyramiderna. Den stora pyramiden kronchakrat.

8/11 Frukost & hemresa.

När är det och vad kostar det?

Alla övernattningar ingår, alla frukostar ingår, 6 luncher, 5 middag ingår i resepaketet förutom dryck.
Alla inträden, guidade turer ingår.

Övriga luncher, middagar och flyg ingår inte.

Anmälningsavgiften är 5000:- och betalas mot faktura. Resterande belopp betalas 4 månader före avresa. Avbetalning är möjlig när väl anmälan är betald. Anmälan är bindande och ingen återbetalning görs av anmälningsavgiften. Se övriga villkor vid anmälan.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D-7D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Kursen kommer att ske från den 30/10 – 8/11. Din investering är 17900 kronor.

Angela & Christina tar tillsammans emot för coaching & healing som går utöver kurskostnad. Bokas separat.

Vilka är vi?

Angela är friskvårdsterapeut, massör, zonterapeut och healer i Reiki Usui Shiki Ryoho samt utbildad Master of science in Management. Hon har utvecklat en healing med högre frekvenser och arbetar som GoldenStarCode Master Activator of DNA and the Higher Chakra System.

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Angela och Christina