Galaktiska ljusfamiljer har med hjälp av alla energiarbeten sammanlänkats med jordens ljusnätverk. Via ljusaktiviteter och portalöppningar som aktiverats av oss ljusarbetare har det högre komiska nätverket i allt större omfång kunnat anslutas med det 5D nätverket som växer sig allt starkare här på jorden. Med denna galaktiska kontakt kommer en ny gudomlig samverkan att upprättas. Vi ljusarbetare kommer genom denna kontakt att få nya gudomliga uppdrag.

Det var för ett starkt energiarbete som startade 11/11 2018 i Spanien som Angela och Christinas vägar möttes.

Tillsammans med andra ljusarbetare kunde den inre gudomliga 11:11 portalen återigen öppnas. Bältet som hindrat jordens feminina flöde kunde med gemensamma krafter därmed lösas upp.

Detta bälte runt jorden blockerade flödet på viktiga nyckelplatser som bland annat Södra Spanien, Mexiko, Bermuda, Egypten och Tibet.

Vårt samarbete började efter detta energiarbete ta form. Med våra erfarenheter och kompletterande förmågor kunde vi tillsammans utveckla nya möjligheter för att verka i högre frekvenser av ljus och kärlek.

Med nya vibrationer och flöden har vi tillsammans med alla som medverkat i våra event, resor och behandlingar berikats med nya upplevelser som fått oss att känna samhörighet, glädje och expansion. Genom rening, rensning och transformation har vi nått djupare in i våra hjärtan och funnit mer förståelse om oss själva och varandra.

Med denna inre balans och förankring har nya dimensioner till universum öppnats som stärkt vår själsliga kontakt och kosmiska medvetenhet.

Genom vår resa till Egypten november 2019 väcktes våra ursprungliga band av systerskap. Med denna gudomliga nyckel kunde våra galaktiska ljusfamiljer återigen förenas i våra hjärtan.

Nya tidlösa sanningar kommer genom denna galaktiska ljuskedja att förankras på vårt jord.

Det gudomligt feminina kommer via denna galaktiska ljuskedja av det vita systerskapet att återigen stråla samman till en helande kraft. När denna gudomliga kärlekskraft genomströmmar våra hjärtan kommer högre dimensioner att gå samman till en. Jorden blir den sammanlänkande kraften där världarna möts.

Nya ljuskoder kommer i denna galaktiska samverkan att aktiveras på jorden. Det gudomligt feminina kommer att födas på nytt i varje själ. Med denna ljusinsats kommer det gudomligt sanna maskulina i allt högre grad att kunna återställa den obalanserade maskulina energin på jorden.

Med dessa nya galaktiska ljuskrafter tar vi oss nu an nya spännande utmaningar där universum serverar oss ett hav av nya kosmiska delikatesser.

Med vår nya upgradering Christina och Angela 2.0 kommer vi i våra event, resor och behandlingar att erbjuda nya transformerande möjligheter för dem som önskar att utveckla sina inre själsliga krafter och unika gudomliga förmågor.

Vårt kommande event i februari:

22 dagars Gudinnehealing:
https://goldenstarcode.com/…/22-dagars-gudinnehealing-med-…/

Vår resa till Egypten oktober 2020:
https://goldenstarcode.com/egypten-en-resa-i-hatshepsut-fo…/

Våra gemensamma behandlingar:

Golden-Diamond flame healing:
https://goldenstarcode.com/golden-diamond-flame-healing/

Karma healing:
https://goldenstarcode.com/karma-healing/

Diamantfrekvenshealing:
https://goldenstarcode.com/diamantfrekvens-healing/

Vi ser fram emot ett spännande och glädjerikt 2020 tillsammans!

Christina Grossi och Angela Johnsson