Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Egypten – En gudomlig resa i kärlekens fotspår 4.0

12 mars, 2024 @ 08:00 - 24 mars, 2024 @ 17:00

21500kr

Det Stora Mysteriet i Egypten kommer att avslöja hemligheten om det heliga gudomliga livet.

På denna resa kommer du att uppleva Egyptens gudomliga riken på ett helt nytt och oväntat sätt som hjälper dig att väcka dina inre skatter som finns inom dig.

Det är nu dags för dig att öppna och låta dina gudomliga potentialer få blomma ut i sin fulla prakt.

En ny gudomlig värld väntar på dig. Universum välkomnar dig att träda in i ditt högre sanna gudomliga jag.

”If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

Angela

Egyptens rike är en avbild av stjärnhimmeln. Forntida Egypten var den gudomliga platsen dit de universella visdomarna överfördes och användes på samma sätt som i de högre himmelska rikena. Egyptens heliga land är världstemplet och vaggan där de heliga visdomarna vilar.

Eftersom Egypten är konstruerat utifrån helig geometrisk arkitektur med stjärnhimmelns avbild så förstärks våra energier när vi besöker detta magiska land. Denna gudomliga resa ger oss därför en högre medveten förståelse om våra utmaningar och gudomliga förmågor.

Det var genom det eteriska elementet som stjärnornas visdom enkelt kunde överföras och etableras på dessa forntida platser.

Genom stjärnornas rena frekvenser av kärlek expanderar vi vårt inre universum för att med Enhet öppna vårt inre gudomliga kungarike i våra hjärtan.

Deras högre universella läror är grunden till de forntida mysterieskolorna i Egypten.

Genom gudomlig vägledning kommer vi få möjlighet att öppna våra själsarkiv med våra tidigare gudomliga liv i Egypten.

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum. De 13 universella principerna har sitt ursprung i Lemurien.

Det var Sanat Kumara som tillsammans med de 7 Hathors gudinnorna införde de 13 universella principerna i Lemurien. Dessa universella principer undervisades i Egyptens tempel som var mysterieskolor för den andliga utvecklingen.

De egyptiska Gudinnorna och Gudarnas gudomliga uppdrag var att undervisa hemligheten om de 13 universella principerna för att skapa det gudomliga livet.

Gudinnan Hathor var huvudansvarig för dessa mysterieskolor i Egypten. Hennes tempel i Dendera är speciellt utformat utifrån den perfekta gudomliga ordningen dör alla de universella principerna inryms.

Siffran 13 var därför de forntida egyptiernas heliga tal och skapelsens heliga geometri för att aktivera den heliga gudomliga ljuskroppen och vårt multidimensionella DNA.

Det magiska numret 13 bär de heliga koderna för alkemi. Siffran 13 är känd för att inrymma mystik, kraft och magi. 13 inrymmer också hemligheterna om skapelsens största mysterier.

Talet 13 är nyckeln för att låsa upp det eviga livets hemligheter. Vi kan endast hantera energin som finns i denna magiska vibration genom att vara anslutna till vårt hjärta.
Det är vårt högre gudomliga hjärtchakra 13 som förenar alla chakran till EN enad kraft.

Resan till Egypten äger rum 12/3-24/3 2024 i syfte att under 13 dagar stärka vårt högre universella chakrasystem via helig geometri, symboler och ljuskoder som finns att tillgå på de gudomliga kraftplatserna som vi kommer att besöka.

Mars månad inrymmer den gudomliga vibrationen 33 och inkluderar också datumen med de unika siffrorna som förstärker den universella 369 koden.

Den gudomliga 33 vibrationen inrymmer det högre medvetandet. Kristusmedvetandet är ett varande som har det högre syftet att förse jordens gudomliga organism med ljus och kärlek.

Helig geometri och siffror är universums språk som hjälper oss att förstå helheten och universums gudomliga lagar.

If you knew the magnificence of 3, 6 and 9, you would have a key to the universe.” Nikola Tesla

369 är sekvenser som inrymmer den oändliga energin bortom vårt tidsrum.

Denna multidimensionella medvetandekod ger oss nyckeln till universums högre sanningar för att öppna upp och förstå våra inneboende alkemistiska krafter.

Alkemi handlar om att göra det omöjliga möjligt genom att ta oss bortom materiens gränser och nå det oändliga.

Alkemistisk transformation är kraften av förädling, vilket gestaltas genom omvandling.

Denna mystiska kraft av alkemi finns bevarad i Egyptens pyramider och tempel.

Vi kommer också att förstärka det gudomliga balansen och ordningen via vårdagjämningen där vi med hjälp av nollpunktsenergin kommer att göra ett energiarbete i Luxors tempel för att stärka hjärtats balanspunkt och vår balanspelare.

Luxor är för mig Egyptens hjärta. Denna idylliska plats bjuder oss både på en härlig stads- och lantmiljö.

Under våra dagar i Luxor kommer vi bland annat att besöka Västbankens speciella guldkorn.

Förutom alla de magnifika forntida platserna kommer vi även att besöka en liten by för att få se och uppleva det vardagliga livet med de egyptiska traditionerna.

Den vackra solnedgången vid Västbankens vackra berg är en sagolik upplevelse som vi kommer att få glädjen att uppleva.

Det finns också möjlighet för dem som önskar att flyga luftballong för att få uppleva den otroligt vackra soluppgången vid Västbanken.

Vi kommer också under vår segling stanna vid en strand för ett härligt bad i Nilen. Denna båtfärd kommer att bli en underbar, avkopplande, transformerande och helande resa.

När Egypten kallar dig att komma så finns det ingen återvändo. Egypten lämnar ingen oberörd. Tveka aldrig. Följ ditt hjärta.

Med universums högre vägledning kommer du få hjälp med att finna dina inre gudomliga skatter genom att få uppleva alla vackra unika guldkorn som finns i Egyptens magiska land.

Gudinnorna kommer att vara våra vägledare och Gudinnan Maat kommer att vara vår högre ledstjärna, i syfte att med nollpunktsenergin öppna våra gudomliga tidslinjer med tidigare liv i de forntida gyllene tidsåldrarna.

Maat är en forntida egyptisk gudom som representerar sanning, balans, ordning, harmoni och rättvisa. Maat är den allomfattande gudomen som upprätthåller den gudomliga ordningen med de elementära universella principerna.

Resan inkluderar 13 unika dagar genom Egyptens magiska land

13 unika dagar genom Egyptens magiska land

Program för resan:

Dag 1
Tisdag 12/3 Flyg från Sverige incheckning hotell Kairo. Dag 1 startar vi med den gudomliga vibrationen 33 samt den expanderande spiralkraften 1,2,3….

Dag 2
Onsdag 13/3 Pyramiderna och Sfinxen i Giza. Vi verkar med den gudomliga frekvensen 13 för att stärka den spirande spiralkraften.

Dag 3
Torsdag 14/3 Pyramiderna i Dashour och Sakkara samt den forntida heliga platsen Memphis. Denna plats var begynnelsen för den gyllene tidsåldern i Egypten.

Dag 4
Fredag 15/3 Luxor och incheckning på hotell i Fri tid i Luxor. Workshop med den universella 369 koden.

Dag 5
Lördag 16/3 Luxor – Västbanken. Konungarnas dal och Hatshepsut tempel. Workshop.

Dag 6
Söndag 17/3 Templet i Karnak och Luxor tempel. Workshop

Dag 7
Måndag 18/3 Besök i Luxor byn. Möjlighet att flyga luftballong för att se soluppgången samt rida kamel för dem som önskar. Vi kommer även att ta oss till öknen för att se Västbankens vackra solnedgång. Workshop med den universella 369 koden.

Dag 8
Tisdag 19/3 Isis heliga tempel i Luxor. Detta unika tempel är templet för bön och meditation. Medina Habo tempel. Detta tempel är speciellt tillägnat för Sekhmet och Thoths högre gudomliga förmågor.

Dag 9
Onsdag 20/3 Hathors tempel i Dendera. Detta unika tempel är gudomligt designat och inrymmer de 13 universella principerna. Energiarbete för att vid vårdagjämningens nollpunkt stärka den gudomliga balansen.

Dag 10
Torsdag 21/3 Incheckning båt. Besök i Esna tempel. Workshop med den gudomliga 33 vibrationens helande energier.

Dag 11
Fredag 22/3 Edfu tempel och Komombo tempel. Workshop och energiarbete för att öppna våra själsarkiv med guldkorn av alla tidigare gudomliga tidslinjer och gyllene tidsåldrar. Segling till Aswan.

Dag 12
Lördag 23/3 Isis tempel Philae i Aswan. Besök på Bazar i Aswan. Workshop för att stärka våra tidigare liv som vi levt i de gyllene tidsåldrarna.

Dag 13
Söndag 24/3 Relax på segelbåten eller frivillig utflykt till Nubian village Avslutande gemensam lunch på båten. Hemfärd till Sverige.

Vi kommer under 13 dagar att samverka med 13 kraften som är den högsta frekvensen i universum.

På resan kommer vi få mer förståelse om de 13 universella principerna som har sitt ursprung i Lemurien.

När är det och vad kostar det?

I priset ingår boende för 13 dagar, hotell i Kairo 2 nätter och hotell i Luxor 6 nätter, privat segelbåt 3 nätter.

All mat är inkluderat (frukost, lunch, middag), transfer och inträde till alla platser vi besöker.

Under resan ingår också workshops med meditationer, kanaliserade budskap, healing med stjärnfrekvenser och inre energiarbeten för att genom uppgradering av vårt gudomliga DNA, universella dimensionella chakrasystem stärka 13 kraften.

Våra workshops få vi möjlighet att utföra i lugn och ro i en härlig miljö på hotellet i Luxor och på den privata segelbåten när vi kryssar på Nilen.

Det kommer också att ingå ett kompendium med de energiarbeten som vi kommer att utföra på de olika kraftplatserna. Varje tempel inrymmer unika frekvenser, vibrationer och energier med olika dimensionella ändamål som vi kommer att tillgodose oss på bästa sätt.

Flygbiljetter ingår ej, men jag finns till hjälp vid bokning av flygbiljetterna både utrikes till och från Kairo samt inrikes Kairo-Luxor och Aswan-Kairo.

Det tillkommer också extra kostnader med turistavgift för visum, dricks och andra valfria aktiviteter som ej ingår i programmet.

Investeringen för denna unika och exklusiva resa genom Egyptens magiska land under 13 dagar är: 21500 kr.

Anmälan sker till: goldenstarcode@gmail.com
I din anmälan anger du dina kontaktuppgifter samt beskrivning om dig själv och lite om dina andliga erfarenheter.

Anmälningsavgiften 6000 kr kommer att betalas i samband med din anmälan. Denna avgift är bindande och kan ej betalas tillbaka.

Under resans 13 dagar får vi möjlighet att ge oss själva denna unika gåva som ger oss mer helhet och förståelse om vårt sanna gudomliga jag. Det kommer att finnas gott med tid och utrymme för att hantera dina inre upplevelser och låta allt få landa i lugn och ro.

Jag bjuder med glädje och kärlek in dig att följa med och dela denna spännande resa och unika upplevelser tillsammans med mig!

Denna resa och retreat kommer att förbli en evig och oförglömlig upplevelse med många positiva förändringar i ditt liv.

Kontakta mig gärna om du har frågor via mail: goldenstarcode@gmail.com

 

 

Detaljer

Start:
12 mars, 2024 @ 08:00
Slutar:
24 mars, 2024 @ 17:00
Kostnad:
21500kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Angela Johnsson

Plats

Egypten
Egypten + Google Map