Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Superfullmåne 27 april

27 april, 2021 @ 08:00 - 17:00

333kr
Superfullmåne

Superfullmånen i skorpionens tecken är den optimala tiden då mycket känslor ska förlösas.

Datumet 27/4 ger oss talet 13 som står för den gudomliga Modern. Året 2021 ger oss talet 5 som står för balans.

Denna dag med kraftfulla energier kommer att genomsyras av oändlig kärlek, balans, helhet och enhet.

Angela & Christina kommer därför vid detta unika tillfälle att göra ett healingarbete med mänsklighetens Akasha bibliotek.

Akasha står för rymd och eter. Detta bibliotek är ett kosmiskt bibliotek i etern med alla våra tankar vi någonsin tänk, alla saker vi någonsin sagt och alla liv vi någonsin haft.

Efter Lemuriens och Atlantis fall så startades en ny tideräkning. Först kom änglarna, men de insåg att projektionerna var så brutala på jorden att de drog sig tillbaka. Nästa plan var att sända ned Jesus, därför talade änglarna med Maria.

Vi kommer i detta healingarbete att rena dessa tidslinjer från Jesu tid och fram till 2025 som kommer vara ett avgörande år för mänsklighetens uppstigning.

Efter en dröm där Angelas mor kom på besök gav universum oss uppdraget att tidslinjer med gamla filer från Akasha biblioteket ska rensas och renas en och en efter en.

I drömmen berättade Angelas mor att det fanns filer som hon inte lyckades avsluta med Angelas far.

Hon frågade Angela om hon kunde hjälpa henne med att avsluta dessa filer.

På morgonen kontaktade Angela sedan Christina för att se om de genom samverkan kunde hjälpas åt att finna dessa oavslutade filer.

Christina fick till sig att det var filer från Akasha biblioteket som behövde återställas.

I Akasha biblioteket fanns arkiv fyllt av dokument. Bland dessa dokument såg Angela att en av mapparna stack upp. I denna mapp med filer fanns en etikett med texten Tidslinje 0.

Budskapet som kom var att tidslinje 0 är starten då förberedelsen inför mänsklighetens uppstigning började.

Tidslinje 0 är tidslinjen då Jesus föddes.

Denna tidslinje har också stark koppling till vårt ursprung. Tidslinje 0 var starten för att plantera Kristusmedvetandet på jorden.

I denna mapp fann Angela filerna med sin mor och far som båda var inkarnerade i tidslinje 0.

Arkivet och mappen med tidslinje 0 innehöll mängder av filer med alla inkarnerade själar som verkade i samtid som Jesus.

Filerna scannades och Angela kunde genom denna information se att hennes mor i detta tidigare liv var en anhängare till Jesus. Angelas far var soldat och motståndare. Deras vägar möttes när motståndarna attackerade anhängarna.

Detta möte skapade ett karmiskt band som följt med dem genom deras kommande inkarnationer.

Genom öppnandet av tidslinje 0 fick Christina och Angela information om att det i denna tidslinje finns många själar med liknande förbindelser som följt med dem genom många livstider.

Dessa filer med ogynnsamma kopplingar gör att själarnas filer fortfarande sitter fast med varandra. Genom dessa oavslutade filer har själar svårt att släppa taget om varandra. Om själarna inte lyckas med att avsluta dessa förbindelser genom bland annat förlåtelse så kommer deras möte och mönster att upprepas i liv efter liv.

Angela & Christina kommer tillsammans vid Superfullmånens förlösande krafter med hjälp av deras healingteam att lösa upp dessa karmiska filer för de själar som känner och önskar att få denna hjälp.

Det maskulina bär på en stor kollektiv skuld. Som soldater fick många män beordran av den styrande makten att utrota Jesus och alla hans anhängare som tillsammans hade det gemensamma uppdraget att integrera Kristusmedvetandet på jorden.

Genom denna obalans i det maskulina har kampen från tidslinje 0 fortsatt att existera fram tills idag.

Det falska maskulina var rädda för Jesus och hans kärleksfulla bemötande. Det sanna maskulina ansågs istället som en svaghet och omanlig egenskap.

Många bär på minnen av att ha blivit hånade och förlöjligade precis som vi blir idag för vår tro på en ljus- & kärleksfull värld.

Kristusmedvetandet har många av oss sedan dess fått gömma djupt inom oss för att slippa bli utsatta av förföljelse, förtal och angrepp.

Karmat med dessa oavslutade filer har i kommande livstider fortsatt att orsaka själsliga smärtor mellan anhängarna som är för och motståndarna som är emot Kristusmedvetandet.

Medvetet eller omedvetet så ingick motståndarna en förbindelse med den kontrollerande makten.

En del bär fortfarande detta själskontrakt aktivt från denna tidslinje att motarbeta kristusmedvetandet, vilket nu behöver läkas och helas.

Genom rening och frigörelse kan balansen i tidslinje 0 återställas.

Om själskontrakt med uppdraget att utrota kristusmedvetandet är oavslutat så anser sig motståndarna ha rätten att förnedra och förtrycka anhängarna. Så länge dessa filer är aktiva så kommer detta drama att pågå i evighet.

Det är nu dags för den mänskliga kollektiva maskulina energin att bli fri från detta själskontrakt av dominas som håller det maskulina fast i det yttre falska idealet som framhäver den maskulina styrkan som  hård, stark, auktoritär och dömande.

En perfekt man enligt denna framställning ska aldrig gråta och visa känslor. Materiell framgång ses i denna upprättade värld som livets största mål och strävan. Många själar har kämpat i hela sina liv med att uppnå denna yttre strävan, vilket istället har skapat mer misär och lidande.

När denna läkning och befrielse sker i det kollektiva kommer även kampen mellan anhängare och deras motståndare att upplösas.

Anhängarna kan då äntligen bli fria från själsliga band av bundenhet och kontroll.

Superfullmånen i april som också kallas för den rosa månen går i kärlekens tecken.

Superfullmånen i skorpionen är en superkraft som har enorma känslomässiga förlösande effekter som nu kan användas till positiva fördelar.

Genom Superfullmånens förlösande krafter kommer stora omvälvande förändringar. En ljusvåg av Kristusenergi kommer att skölja rent det morfogenetiska fältet, vilket kommer att omvandla strukturen för det mänskliga kollektiva medvetandet

Det morfogenetiska fältet är som en databas som påverkar vårt mänskliga medvetande. Som mänskliga varelser är vi alla på cellnivå anslutna till det morfiska fältet som gör att vi utvecklas enligt det aktuella fältets program.

När gamla ogynnsamma filer upplöses kommer nya filer med Kristusmedvetande istället att laddas in vårt mänskliga gemensamma fält.

Datum; 27/4
Tid; från klockan 6 på morgonen
Investering; 333 kr

Anmälan är stängd!

Details

Date:
27 april, 2021
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
333kr
Event Category:
Event Tags:

Venue

Online

Organizer

Angela och Christina