Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Divine Law of Vibration

15 maj, 2022 @ 13:00 - 17:00

850kr
Event - The Divine Law of Vibration

Den högsta och primära gudomliga lagen som existerar i Universum är vibrationslagen.

Om vi önskar att attrahera goda och positiva möjligheter i våra liv så behöver vi vibrera på samma frekvensnivå för att dra till oss dessa gudomliga ting.

När vi väljer glädjerika och kärleksfulla avsikter stärks vår magnetiska kraft som får oss att leva och verka i synkronitet med det gudomliga flödet.

Vi är multidimensionella varelser med enorma potentialer. Våra själsliga multidimensionella förmågor existerar i vårt DNA.

Endast 4% av vårt DNA är strukturellt, vilket definierar den tredimensionella verkligheten.

96% av vårt DNA är multidimensionellt, vilket inrymmer själens essens som är mångdimensionell och mångfacetterad.

DNA är magnetiskt. När vår vibration höjs ökar cellernas förmåga att ta emot mer högfrekvent ljus, vilket aktiverar vårt multidimensionella DNA.

När vi aktiverar mer av vårt multidimensionella DNA kommer vi att magnetisera parallella livstider med både tidigare och framtida liv som är i synergi inom samma magnetiska frekvens som vår vibration.

Med högre vibrationer kan cellerna åberopa tidigare livserfarenheter som är till stor hjälp för oss att anpassa vårt DNA till själens multidimensionella intelligens.

Nyckeln för att öppna och få mer tillgång till våra multidimensionella potentialer handlar om hur vi kan förbättra vår förmåga att skicka livsbejakande meddelande med högre vibrationella budskap till vårt DNA.

Genom högre vibrationsbudskap kommer vårt DNA att attrahera alla tidigare livstider där vi som själar redan är uppstigna.

Via högre vibrationella budskap börjar vår cellkärna och DNA-spiral att utveckla ett gudomligt nätverk som kopplar oss samman med alla uppstigna livstider och gyllene tidsåldrar.

Genom vårt inre gudomliga nätverk får vi en enorm hjälp från våra uppstigna mönster för att i detta nu kunna expandera och anpassa våra frekvenser i samklang med vårt högre gudomliga jag.

Vi är centrum för vårt eget universum. Inom oss bär vi jordens vackra magnetiska kärlekskraft. Likaså som vi också bär stjärnhimlens strålande ljuskrafter inom oss.

Det är i våra hjärtan som himmel och jord förenas till en enhet. Hjärtat är nollpunkten av magnetism. Genom våra hjärtan flödar oändlig energi.

Hjärtat är en helig alkemistisk plats där vi skapar magi.

Genom hjärtats nollpunkt kan vi också nå andra Universum bortom vårt Universum. Via hjärtats oändliga kärlekskraft är vi multidimensionella.

Ture och Angela kommer via eventet den 15 maj att stärka hjärtats nollpunkt via universums gudomliga vibrationslag.

Via meditation och gongbad kommer helande vibrationer att öppna vår cellkärna, i syfte att uppgradera vårt multidimensionella DNA.

The Divine Law of Vibration ansluter vårt DNA med Diamond Tree of Golden Life som med helig geometri stärker våra multidimensionella potentialer och universums högsta frekvens 13 med gudomlig balans och ordning.

Söndag den 15 maj är dagen innan fullmånen som vi har i skorpionen. Fullmånen i skorpionen ansluter oss med Moder Jords nya intergalaktiska nätverk som är bärare av de feminina koderna för den nya tidens gudomliga kärleksfrekvens.

Frekvensen för den nya gyllene tidsåldern är 13. Kraften 13 styrs av Skorpionen. Genom stjärnan Antares som är Skorpionens hjärta laddar vi ner stjärnljuskoder för att aktivera vårt multidimensionella DNA och och uppgradera vår stjärnljuskropp.

Eventet inleds med information om hur vi genom det multiuniversella Diamond Tree of Golden Life kan ta emot och ge multidimensionell healing via helig geometri. Genom kanaliserade budskap blir vi vägledda om hur vi kan tillgodose och använda oss av de inkommande högfrekventa energierna på bästa möjliga sätt.

I eventet ingår även en guidad meditation och orakelkort med personliga budskap. Därefter förankrar, förstärker och integrerar vi frekvensen 13 inom oss via gongbad och labyrintens spiralkraft.

Eventet äger rum söndag 15 maj kl.13.00-17.00, Valinge, Varberg.

Kostnad: 850 kr

Eventen sker utomhus. Medtag något att sitta eller ligga på, filt och kudde samt kläder efter väder. Fika ingår.

Anmälan sker via pm till Angela eller mail till: goldenstarcode@gmail.com

Begränsat antal platser vid varje event.

Varmt välkomna!

Ture Torstensson och Angela Johnsson

Details

Date:
15 maj, 2022
Time:
13:00 - 17:00
Cost:
850kr
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Ture Torstensson och Angela Johnsson

Venue

Valinge Varberg
Valinge
Varberg, 432 92 Sverige
+ Google Map