Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10:10 PORTALEN – EGYPTENS GUDOMLIGA PÄRLOR

9 oktober, 2023 @ 08:00 - 15 oktober, 2023 @ 17:00

352kr

Är du redo för en inre magisk resa med överföring av diamantfrekvenser från Delfinerna och Egyptens Gudinnor?

Denna oktav av högre frekvenser stödjer all gudomlig natur att uppgraderas till nya nivåer av medvetande och manifestation.

Under 7 dagar får du som önskar den fantastiska möjligheten att följa med Jenny Åsenlund och Angela Johnsson på resan Egyptens Gudoimlliga Pärlor via online där du genom det enade fältet tar emot denna högre oktav av diamantfrekvenser i syfte att stärka din inre gudinna och Diamantsjäl.

Diamantfrekvensen tas emot med all sin kraft genom cellernas magnifika DNA-sekvens som utgör den sanna genetiska koden till vårt ursprungliga gudomliga DNA.

Denna rena frekvens läser av den genetiska koden genom att översätta DNA-kedjans specifika uppsättning av subatomära partiklar.

De subatomära partiklarna vibrerar i samma kosmiska rörelse som Universums energier. Därför har dessa partiklar en stor receptiv förmåga att ta emot denna överföring av diamantfrekvenser. Genom partiklarnas respons kommer din hjärtfrekvens att resonera i samklang med jorden och galaxens hjärtfrekvens.

Diamantthjärtfrekvensen i galaxens mittpunkt och jordens gudomliga centrum blir alltmer starkare i samband med Universums stora kristallisering.

Genom att ansluta oss till detta kristalliserade diamantnätverk får vi hjälp att i högre grad medverka i denna omvandlande molekylära evolution där vår cellstruktur kristalliseras till diamant.

Med delfinernas och gudinnornas rena diamantfrekvenser når vi den orörda essensen av diamant inom oss.

Denna orörda essens inrymmer stjärnornas kosmiska medvetande av oändlig kärlek.

Delfinerna ultraljuds-strålar av renaste kärleksfrekvenser avger eko-vågor med djupgående effekter som väcker våra högfrekventa aspekter i våra celler.

Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under många årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen.

Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga.

Som foster befinner vi oss i vatten och vatten är också den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar.

Egypten är en avbild av stjärnhimmelen så vi kommer även att bli vägledda av Gudinnan Hathor som är himmelsgudinnan och som även kallas för “Lady of Stars”

Hathor påminner oss om att ljudets vibrationer existerade innan språket. Ljudet är den ursprungliga grunden för skapelsen. Hon ser människor som vågmönster av energi likt en komplex serie av övertoner. Ur Hathors perspektiv avger våra ljuskroppar ljud som resonerar med våglängden i våra tankar, känslor, chakran och organ.

Hathors högfrekventa vibrationer hjälper oss att höja frekvensen i kropp, sinne och själ.

Om det finns en blockering kan Hathor känna detta och skapa en ljudfrekvens som kan avlägsna den stagnerade energin. När energin börjar att röra på sig kan vi uppleva känslor, minnen, händelser och personer som vi glömt eller förträngt i våra liv. Resultatet av denna healing är att vi kan uppleva kraftfulla förändringar.

Modergudinnan Hathor värnar om det gudomligt feminina och upplyser oss om att varje kvinna förkroppsligar Gudinnans gudomliga utstrålning. Kvinnan är inte bara en kärleksfull varelse utan också en alkemistisk skapare av gudomligt liv.

Egypten är solen land och genom solen kommer vi också ta emot Mahatma-energin som är en direkt länk mellan oss och vår Gudom. Denna energi bygger en bro av Ljus som renar oss genom alla 352 nivåer av Guds Medvetande.

Mahatma betyder stor själ, vilket Diamantsjälar är. Det gyllene ljuset är av stor betydelse för vår molekylära kristallina omvandling. Via denna gyllene energi med hög frekvens stärker vi den gyllene diamantfrekvensen av gudomlig balans.

Du är varmt välkommen att medverka i eventet 10:10 Portalen – Egyptens Gudomliga Pärlor online där du under 7 dagar tar emot diamantfrekvensernas aktiva ljus som ökar vårt gudomliga DNA påslag i syfte att stärka vår samverkan med Universums skapande av diamant kristalliseringen.Eventet online pågår under 7 dagar. Vi startar måndag 9/10 och avslutar söndag 15/10. Ett större energiarbete kommer att ske vid 10:10 portalen. 10:10 står för gudomlig synkronitet och alignment. Talet 1 symboliserar början och 0 det oändliga.

”The 10:10 portal is the Entering of the New Earth Paradigm”.

Du anmäler dig genom att swisha 352 kr till 123 290 34 41 (Dea D’oro) samt skicka ett meddelade till Angela om din anmälan så kommer du att få en länk till en privat grupp där du får följa oss på vår unika resa i Egypten med 3 dagars båttur på Röda Havet tillsammans med delfinerna och 4 dagar i Luxor där vi i Luxors heliga tempel möter de egyptiska gudinnorna.

Healingen tar du emot varje dag när det passar dig bäst. Du kommer att få mer info och uppdateringar via den privata gruppen.

Varmt välkommen!

Jenny Åsenlund och Angela Johnsson

Details

Start:
9 oktober, 2023 @ 08:00
End:
15 oktober, 2023 @ 17:00
Cost:
352kr
Event Categories:
, , ,

Organizer

Angela Johnsson

Venue

Online