Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EVENT 777 PORTALEN

7 juli, 2023 @ 15:00 - 19:00

777kr

777 Portalen stärker det gudomliga nätverket som har etablerats på vår jord

Himlen på jorden är nära. Gud Moders helande kärleksljus förbereder oss människor för det stora gudomliga ögonblicket av omvälvning.

Med Gud Moders villkorslösa ljus av kärlek kommer världen och mänskligheten återigen att fullt ut orientera sig mot de högre dimensionella nivåerna.

Var utan rädsla, men full av kärlek, mod och tillit till Gud Moder och den gudomliga planen!

Även om vissa händelser är omvälvande så kommer du att tryggt och kärleksfullt bäras genom denna tid av turbulens.

Mänsklighetens uppstigning har meddelats i århundraden och lika länge har vi förberetts för det nya gudomliga livet som väntar oss.

Nu har sanningen, ljuset och kärlekens tid kommit. Kärleksljuset högre lumination är ett universalmedel som sköljer bort lägre energier.

Denna rening sker från mikro till makro och på alla dimensionella plan.

Allt förändras och allt förändras till det goda. Förändringen verkar för ljuset, för kärleken och för det sublima, vilket innebär att allt förädlas till en ren och högre vibration. Detta förändrade tillstånd benämns med andra ord, att allt blir till Gud.

För att kunna existera under dessa gudomliga förhållandena behöver vi bli vårt inre sanna och fullkomliga jag!

Vi går nu igenom sanningens timmar tillsammans med GUD MODER. Vi har nu den gudomliga möjligheten att stärka oss med Gud Moders helande kärleksljus som Universum förser oss med.

Så på jorden som i himlen, och himlen kommer nu att öppna sig för alla som välkomnar den gudomliga världen.

Vårt sanna gudomliga jag kan tryggt vila i Gud

Moders händer. I denna tillvaro kommer vi alltid att vara omslutna i Gud Moders famn av oändlig kärlek.

Detta gudomliga ögonblick uppenbaras för oss redan nu. Gud Moder kallar oss tillbaka till ursprunget. Din själ och ditt hjärta har väntat på detta ögonblick i evigheter.

Den kalla och hårda världen har ingen framtid längre när Gud Moders ljus översköljer oss med gudomlig kärlek. Livet för mänskligheten i förening av kärlek som är sammankopplad med de gudomliga sanningarna tar form här och nu. Detta gudomliga skeende är oåterkalleligt och är skapat för oss alla!

Portalen 777 är andlighetens portal som förser oss med nycklar för att i våra hjärtan öppna mer av vårt inre blomstrande gudomliga liv.

Så vid 777 portalen den 7/7 detta år 7 kommer vi att med tacksamhet hylla och känna vördnad till vårt liv och den gudomliga framtid som för varje dag växer sig allt starkare.

I detta event kommer vi att stärka vår tillit till att himlen på jorden är nära. För att uppnå detta tillstånd av total tillit expanderar vi hjärtats kraft att leva i kärlek utan rädsla.

När vi låter oss verka via det högre gudomliga ljuset kommer varken orättvisa eller skada att drabba oss. Vi är alltid gudomligt beskyddade när vi lever i enlighet med Gud.

Allt Levande existerar inom oss och vi är alla Guds ljus. Alla själar som väljer att tjäna Guds helande ljus är kallade att vara gudomlighetens väktare här på vår jord.

 

När är det och vad kostar det?

Eventet äger rum i Olofsbo där vi med hjälp av havet, solen, naturen, meditation, stillhet och gongbad öppnar våra hjärtan och välkomnar Gud Moders helande ljus av kärlek att vibrera starkare i inom oss.

Datum: Fredag 7/7
Tid: 15.00-19.00
Plats: Olofsbo, Falkenberg
Kostnad: 777 kr

Anmälan sker till Angela via Messenger eller mail goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Ture Torstensson, Ellenor Hellström och Angela Johnsson

Details

Date:
7 juli, 2023
Time:
15:00 - 19:00
Cost:
777kr
Event Categories:
, ,

Organizer

Ture Torstensson och Angela Johnsson

Venue

Olofsbo, Falkenberg
Olofsbo, 311 71 Sverige + Google Map