Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Egyptens Pärlor – En gudomlig resa för att väcka dina minnen från Lemurien

maj 3 @ 08:00 - maj 11 @ 17:00

19000kr

Egyptens pärlor är en resa för att med hjälp av delfinerna och de heliga templen finna dina inre guldkorn. Denna resa kommer att ge dig magiska ögonblick med unika upplevelser.

I Hurgarda kommer vi under tre dagar att befinna oss på en båt i Röda Havet för att möta delfinerna och få hjälp att tona in våra energier i deras rena och höga frekvenser.

Vatten bär alla minnen genom all evighet. Genom vatten väcker vi våra gudomliga förmågor.
Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien och våra lemurianska förfäder är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen.

Delfinerna bär kristallina ljuskoder med Lemuriens rena kärleksfrekvenser.

Genom det eteriska elementet överförs Lemuriens frekvenser som väcker visdomen om vår inre helande kraft.

Delfinernas kommunikation har mirakulösa effekter på oss människor. Den evolutionära grunden för vårt speciella förhållande till delfiner beror på att vi är ättlingar till samma uråldriga gren av mänskligheten.

Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga.

Som foster befinner vi oss i vatten och vatten är också den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar.

Delfinernas och den forna civilisationen Lemuriens gemensamma ursprung är Sirius. Detta band firas fortfarande genom årliga sammankomster där delfinerna hyllar vår gudomliga härkomst.

Lemurien är Moderslandet som bär ”människosläktets vagga”. I vårt DNA finns våra kristallina strängar med Lemuriens minnen av vårt sanna gudomliga ursprung bevarade.

Egypten är vaggan med gudinnans heliga visdomar. Egyptens heliga tempel är skapta utifrån stjärnhimmelen och varje tempel bär unika stjärnkoder för att återigen aktivera våra multidimensionella förmågor i vårt DNA. Genom dessa stjärnfrekvenser väcker vi våra gudomliga minnen till liv igen för att återskapa paradiset av enhet och helhet i oss och här på vår jord.

I Luxor kommer vi under fyra dagar att besöka Karnek templet, Luxor templet samt Medina Habu templet och Isis lilla bönetempel på Västbanken och Hathors tempel i Dendera.

Resans högre syfte är att med hjälp av delfinerna och de heliga templen utveckla mer av våra inre gudomliga potentialer. Genom vårt energiarbete att stärka hjärtats inre sanna essens och frekvens så ger vi oss själva gåvan och möjligheten att leva vårt liv i linje med vårt själsliga syfte och högre gudomliga uppdrag.

Vi kommer också under våra workshops både på båten i Hurgarda och hotellet i Luxor att göra inre energiarbeten tillsammans för att med gemensamma krafter stärka vår frekvens och gudinneaspekter.

När är det och vad kostar det?

Kostnaden för workshops, yoga, meditationer, individuella sessioner som Jenny och Angela erbjuder är 10 000 kr. Sedan är den resterande kostnaden för den privata båten och hotell 850 USD som du tar med dig kontant och betalar på plats. Anmälningsavgiften är 5000 kr. De resterande 5000 kr betalas innan resan.

I priset ingår tre dagar på båt i Hurgarda inkl. alla måltider. Fyra dagar i lägenhetshotell i Luxor inkl. frukost, transfer från flygplats och tillbaka samt mellan Hurgarda och Luxor.

Varje dag ingår det workshops med yoga, guidade meditationer och kanaliserade budskap. Det ingår också individuella sessioner med Jenny och Angela.

Det som tillkommer är flygbiljetter, biljetter till templen i Luxor samt lunch och middag under dagarna i Luxor samt 25 USD för visum.

Vi flyger från Sverige på kvällen 3/5 och landar i Hurgarda tidig morgon 4/5 och checkar in på båten. Vi checkar ut från båten på morgonen 7/5 tar oss med buss till Luxor där vi checkar in på hotellet. Vi stannar i Luxor fyra dagar där vi senare på eftermiddagen den 10/5 checkar ut från hotellet och tar oss med buss från Luxor till flygplatsen i Hurgarda för att vid midnatt ta flyget hem till Sverige. Vi anländer i Sverige på förmiddagen 11/5.

Angela och Jenny skapar sacred space och ceremonier för gruppen att utvecklas i, som gör att du kan ta emot de högre frekvenserna, som läker och expanderar. De själar som är menat att vara med kommer känna en dragning och veta. Nu är det dags. Vi är alla här på jorden av ett högre syfte. Nya nycklar öppnas på denna resan och vi skapar dessa förutsättningar tillsammans. Det är tillsammans som vi skapar den nya jorden.

Vi välkomnar dig vackra Lemurien själ att ta plats i vår gudomliga gudinne-cirkel.

Anmälan gör du till Jenny Åsenlund jenny@professionellcoach.se eller Angela Johnsson goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Med Kärlek
Jenny och Angela

”Glädjen, ljuset o gemenskapen som infann sig när Angela, Jenny o gruppen simmat med de vilda delfinerna, är en känsla vi önskar alla. En hjärtöppningen som banade väg för en obeskrivlig energitransformation under deras första gruppresa tillsammans”.

”Vi längtar efter nästa resa och allt magiskt som kommer ske för dig som tackar ja till att vara med.”

Details

Start:
maj 3 @ 08:00
End:
maj 11 @ 17:00
Cost:
19000kr

Organizer

Jenny Åsenlund och Angela Johnsson

Venue

Egypten
Egypten + Google Map