Loading Events

« All Events

En magisk resa till de Bosniska Pyramiderna

augusti 22 @ 08:00 - augusti 29 @ 17:00

12900kr

Vi kommer på denna resa till Bosnien att besöka Visoko strax utanför Sarajevo. I Visoko finns det 5 pyramider som uppges vara närmare 30 000 år gamla. Dessa pyramider kallas för Pyramid of the Sun, Pyramid of the Moon, Pyramid of the Dragon, Pyramid of Love och Temple of the Earth.

Mätningar har visat att det finns ett oförklarligt energifält på toppen av Solpyramiden med vågor som färdas snabbare än ljuset.

Pyramidens elektromagnetiska strålning anses som bevis på att det finns ett “kosmiskt internet” som möjliggör en intergalaktisk kommunikation.

Under de bosniska pyramiderna finns ett stort underjordiskt nätverk av tunnlar. Den mest kända tunneln kallas Ravne.

För ca 5000 år sedan stängdes Ravne tunnlarna och vid utgrävningen av tunnlarna fann de en sten med en runskrift och denna runskrift har blivit tolkad och där de efterlämnat följande budskap;

”Den kosmiska portalen är stängd och det kommer att krävas strid och sammandrabbning för att återigen öppna denna kosmiska portal”.

Vi är nu redo och gudomligt utrustade på denna resa att väcka våra själsliga minnen om pyramiderna och tunnlarnas högre syfte.

Vi kommer på denna starkt vibrerande plats att stärka nollpunktsenergin som är universums kraftfullaste kärleksenergi. Kärleken övervinner allt.

Program Bosnien 22-29 Augusti

22 augusti
Vi kommer att landa för att i lugn och ro känna in de starkt vibrerande energierna på denna kraftfulla plats samt besöka den lilla staden Visoko.

23 augusti
Meditation i tunnlarna där vi med hjälp av nollpunktsenergin öppnar hjärtats portal till högre dimensioner. Vi kommer även besöka Ravne parken.

24 augusti
Vi besöker Solpyramiden. Du som önskar kan ta en promenad hela vägen upp till toppen, cirka 1 timme från boendet, det går också att få skjuts till platsen som leder till toppen.

25 augusti
Vi tar oss in till Sarajevo där vi kommer tillbringa dagen med att strosa runt i gamla stan, äta lunch på något mysigt ställe och det finns möjlighet för den som önskar att ta en tur med linbanan.

26 augusti
Vi besöker månpyramiden för att meditera och göra energiarbeten för att stärka spiralkraften. Meditation i Ravene tunnlarna.

27 augusti
Vi besöker Tumulus i Vratnuca village för att meditera.

28 augusti
Vi gör en avslutande meditation i tunnlarna och besöker Ravneparken

29 augusti
Hemresa.

När är det och vad kostar det?

I resan ingår boende med frukost och middag, transfer till och från flygplatsen och till marknaden i Sarajevo samt inträde.Flygbiljetter ingår ej.

Pris: 12900 kr

Anmälan görs till: goldenstarcode@gmail.com

Skriv gärna några rader om dig i din anmälan.

Anmälningsavgiften är 5000 kr.

Varmt välkommen att dela denna resa med mig!

Med Kärlek
Angela Johnsson

Details

Start:
augusti 22 @ 08:00
End:
augusti 29 @ 17:00
Cost:
12900kr

Organizer

Angela Johnsson

Venue

Bosnien
Bosnia and Herzegovina + Google Map