Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lemuriens Kristallskallar

18 juni, 2023 @ 11:00 - 17:00

1396kr

Uppgradering av nya kristallina koder.

Vid en avgörande tid i mänsklighetens historia kommer de 13 kristallskallarnas medvetenhet att aktiveras för att väcka en ny era, genom förvandling av ett gammalt paradigm till en ny värld.

Kristallskallarna förvarades i Lemurien i en pyramid kallad för arken. Väktare för denna ark var Stjärnmödrarna.

Arken bestod av tolv skallar som var och en kom från de heliga planeterna som finns i varje universum. De bildade tillsammans en cirkel med den trettonde och största skallen placerad i mitten. Den trettonde skallen representerar det kollektiva medvetandet i alla universums världar som kopplar samman kunskapen om alla de heliga planeterna.

Genom denna geometriska konstruktion av 13 skapades en enorm magnetisk kraft. Denna kraftfulla magnetiska kraft av 13 har en avgörande betydelse för att samla ihop våra själsfragment för att uppnå enhet och gudomlig balans. Det är denna magnetiska kraft som upprätthåller den gudomliga ordningen.

De kristallina koderna överförs genom den eteriska sfären dit Kristallskallarna förflyttats. Koderna är en hjälp för att avslöja universums mysterium om mänsklighetens genetiska ursprung och potential att nå en högre medvetenhet.

Kristallskallarna har en viktig funktion för det feminina Kristusmedvetandet som bär den genetiska koden till vår kristallina utveckling.

Kristallskallarna är biblioteket med kristallina multidimensionella koder. Varje skalle är en multidimensionell dynamisk portal.

Kristallskallarna förmedlar budskapet om att den mänskliga övergången ger oss ett förnyat syfte. Den kristallina energin får oss att resonera med de högre dimensionerna.

De kristallina koderna från kristallskallarna är en hjälp för Jorden och mänskligheten att avancera till högre dimensioner. Koderna som inrymmer universums energier, frekvenser och vibrationer är inriktade på att ställa in våra hjärtan i en ny kurs med nya koordinater där vårt gudomliga syfte blir vårt huvudsakliga ändamål.

Den kristallina energin är sändare och mottagare som bär ett högt vibrerande medvetande.

Den kristallina strukturen har under de senaste tidens uppdateringar uppgraderats med både guld och diamant energi.

Dessa energier uppgraderar också vårt gudomliga DNA som inrymmer 13 aktiva strängar.

Det är den 13:e DNA-strängens högre frekvenser som gör det möjligt för våra kolbaserade fysiska kroppar att övergå till lättare kristallina former.

För varje uppgradering expanderar det kristallina magnetiska fältet med nya flöden av guld och diamant.

Det gudomliga nätverket gör det möjligt för människor med högre ljuskvoter att vistas i högre dimensioner

Dessa högre nivåer är naturligtvis mycket annorlunda än vår verklighet.

Den senaste tidens energihöjningar med nya portalöppningar har gjort det möjligt att sjätte till trettonde dimensionen nu finns tillgängliga för oss ljussjälar här på Jorden.

Men för att fungera effektivt på dessa icke-polariserade nivåer behöver vi aktivera vårt högre dimensionella chakrasystem och gudomliga DNA som hjälper oss att höja vår frekvens så att vi kan vistas i dessa dimensioner.

Så de som känner sig dragna till kristallskallarna får genom dessa uppgraderingar nerladdningar för att harmonisera med enhetens helande frekvenser.

Det är därför som vissa nu har blivit kallade att förvärva koder från de senaste kristallina uppdateringarna med guld och diamant för att öppna nya multidimensionella möjligheter.

De själar som är kallade att integrera dessa nya kristallina koder kommer att med hjälp av nollpunkten vid sommarsolståndet att bana väg för att nå det gudomliga genombrottet.

Alla är kapabla att ladda ner varierande nivåer av information som sänds ut av de tretton kristallskallarna. Men nu ställer vi in siktet för dem som har ambitionen och viljan att verka i den 6:e dimensionen och högre.

Vid sommarsolståndet kommer en ny uppgradering av Kristallskallarna att ske med syftet att i högre grad interagera med de högre dimensionerna på jorden.

Detta förberedande energiarbete inför sommarsolståndet kommer att ske vid nymånen söndagen den 18 juni vid Labyrinten i Valinge, Varberg

Via Labyrintens spiralkraft som är sammankopplad med Lemuriens Kristallskallar får vi möjlighet att ladda ner dessa nya multidimensionella koder.

För att stärka vår gudomliga frekvens och mottaglighet så kommer energiarbetet också att inkludera guidad meditation, trumceremoni kanaliserade budskap och gongbad.

 

När är det och vad kostar det?

Anna och Angela håller i meditation, kanaliserade budskap. Anna håller trumceremoni och Angela ceremonin vid labyrinten.

Ture håller i gongbadet och Ellenor är vår allt-i-allo.

Datum: Söndag 18 juni
Tid: 11.00-17.00
Kostnad: 1396 kr

Anmälan görs till Angela eller Anna via Messenger eller mail till goldenstarcode@gmail.com eller info@awakeningbymalva.se

För dig som önskar ladda kristaller och förbereda dig inför dagen i labyrinten innan vi startar är välkommen vid 10.30

 

Varmt välkommen!

Anna Karlsson, Ture Torstensson,
Ellenor Hellström och Angela Johnsson

Details

Date:
18 juni, 2023
Time:
11:00 - 17:00
Cost:
1396kr
Event Categories:
,

Organizer

Ture Torstensson och Angela Johnsson

Venue

Labyrinten i Valinge, Varberg
Valinge
Varberg, Sverige
+ Google Map