Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kurs Star Mothers – Higher Vibration of Love

22 april, 2023 @ 10:00 - 23 april, 2023 @ 14:00

1777kr

22 och 23 april 2023

Våra Stjärnmödrar från Modersgalaxen Andromeda kommer nu i ännu högre grad att assistera Modersjälarnas uppdrag att återupprätta den feminina energin på vår jord.

Modersjälar kallas de själar som härstammar från Modersgalaxen Andromeda och som valde att stiga ner till jorden för att etablera en ny civilisation som värnade om Moder Jord, naturen och alla levande väsen på denna jord.

Lemurien var platsen där denna ljustrupp av Modersjälar befäste den feminina energin och kontakten med Moderskällan som bär den renaste och den högsta kärleksvibrationen i Universum.

Modersjälar är gamla själar som har genomgått mycket smärta. Modersjälar har under många inkarnationer blivit oskyldigt anklagade, beskyllda och dömda för att de valt att använda sina unika gåvor till att hela och sprida sina gudomliga visdomar.

Många har vänt Modersjälar ryggen. Trots att de blivit baktalade, smutskastade och illa behandlade så har Modersjälar ihärdigt utstått alla motverkande krafter som på jorden velat förgöra den feminina energin.

Många Modersjälar har på grund av denna smärtsamma förföljelse valt att leva i ensamhet och därmed också gömt alla hemligheter inom sig för att skydda och bevara den heliga visdomen och kärlekens ljus i sina hjärtan.

Modersjälar har tålmodigt väntat på tiden då det är dags för dem att träda fram och låta visdomens ljus av kärlek hjälpa mänskligheten att etablera kontakten med den genuina Moderskällan i hjärta och själ.

Modersjälarnas tidigare möten har aldrig varit förgäves, tvärtom. Om vi låter oss möta och läka dessa gamla smärtor så kan vi dra stor nytta och lärdom av dessa upplevelser.

När vi befriar oss från smärtan har vi kraften och förmågan att genomskåda och ändra spelets avsikter.

Genom dessa lärorika erfarenheter har nu en ännu högre och kraftfullare plan skapats. Tack vare dessa lärdomar har den gudomliga planen uppgraderats med ny förstärkning och assistans för att återupprätta den moderliga kärleken på jorden.

Vi Modersjälar kallar på Moder Jord och naturkrafterna, vi kallar på de uråldriga Stjärnmormödrars krafter, vi kallar på universums ljuskrafter. Vi reser oss och känner starkt i våra hjärtan hur våra gemensamma krafter tillsammans blir EN oumbärlig Gudomlig Kraft.

Alla bevis, lärdomar, erfarenheter och sanningar finns bevarade i våra själsliga arkiv som allt fler av oss uråldriga Modersjälar nu återigen öppnar.

Modersjälar bär nycklar för att återigen kunna öppna upp de uråldriga energiströmmar som genom tiderna laddats ner på jordens kraftplatser. Dessa högre frekvenser öppnar också förmågan att tolka och tyda den djupare sanningen som finns inkodade i hieroglyfter, symboler och heliga geometriska former.

Detta är viktiga budskap som vi Modersjälar i forntida liv lämnat till oss själva i framtiden. Som Modersjälar har vi själva skapat koderna, vilket innebär att vi också har förmågan att väcka upp dessa sanningar och visdomar till liv igen.

När vi väcker liv i energiströmmarna kommer även gyllene koder med universell sanning att aktiveras i jordens kraftnätverk.

Dessa vibrationer kommer att skaka om och beröra den innersta essensen inom alla levande själar. Fasader och murar kommer att rämnas så att gudomligt liv kommer att får utrymme och kraft att spira.

Framtiden är nu. Vårt ljusarbete att som Modersjälar öppna våra själsliga arkiv, avkoda budskapen och aktivera energiströmmar är av stor betydelse.

Mycket av dessa budskap med information om den djupare sanningen har raderats eller tolkats felaktigt eftersom den avslöjar allt om mörkrets dolda agenda och härkomst.

Energier kan aldrig raderas. Energi är information. Energi kan anta olika uttryck och döljas genom förvrängd och vilseledd information som förmörkar och sänker energiflödet, vilket leder till försvagad kraft

Genom nerladdningar av gyllene stjärnkoder från våra galaktiska Stjärnmödrar kan vi återigen bli medvetna om våra energispår med ledtrådar som vi lämnat genom tiderna.

Andromedas Stjärnmödrars höga rena vibrationer är broenergier.

Denna energivåg av kärlek äverbrygger klyftan mellan vårt fysiska medvetande och vårt högre gudomliga medvetande.

I våra hjärtan känner vi när tiden är redo. Vi är gudomligt vägleda för att återigen återställa den gudomliga ordningen och DEN GYLLENE KODEN AV ENHET.

Genom Andromedas vibration integrerar vi Star Mothers frekvensen som gör det möjligt att ta emot denna gyllene enhetskod, vilket är koden för ÖPPNING.

Denna kod är kopplad till livmodern, expansion, ljus, hågkomst av vår heliga och ursprungliga skapelsekraft samt kraften när vi ansluter oss till Moderskällan som får oss att bli EN.

Kursen Star Mothers – Higher Vibration of Love kommer att äga rum lördag den 22 april som är en kraftfull vibrerande dag. Det kommer även att ingå ett gongbad söndagen den 23 april för att integrera Andromedas vibration samt stärka Stjärnmödrarnas frekvens av kärlek i våra hjärtan.

Under dessa dagar kommer vi att ta emot de gyllene stjärnkoderna för att aktivera den OÄNDLIGA KÄRLEKEN från våra stjärnmödrar som har syftet att stärka att väcka våra minnen och gudomliga förmågor både innan, under och efter Lemuriens tid för att få mer förståelse om vår själsliga existens och galaktiska ursprung.

Modersjälar är jordens balanspelare. Balansen har en avgörande betydelse för vår, jorden och mänsklighetens uppstigning.

Via vårt energiarbete i Labyrinten kommer vi att öppna och känna denna nya kärleksfulla jordade elementära energin och Stjärnmödrarnas kärlek som kommer att bära oss på vår fortsatta resa in i de högre dimensionerna

När är det och vad kostar det?

Lördag 22/4 kl.10.00-17.00, kommer vi vara hos Angela i Valinge, Varberg. (Valinge by 32). Vi kommer mestadels att vara inomhus men på eftermiddagen kommer vi att vara utomhus. Labyrinten som är en kraftportal är den bästa platsen för att ladda ner och aktivera våra celler, minnen och gudomliga förmågor. Så ta med kläder efter väder.

Söndag 23/4 kl.11.00-14.00, är vi i Tures Gongstudio i Drängsered. (Mossared 117, 314 96 Torup)

På lördag ingår lunch och fika, information om Lemurien och Andromeda, kanaliserade budskap, guidad meditation, sharing, energiarbete och aktivering i Labyrinten.

På söndag ingår fika, sharing och gongbad i Tures Gongstudio

Kostnad för dessa två dagar är: 1777 kr.

Kursen hålls av Angela med assistans av Ture och Ellenor.

Anmälan: goldenstarcode@gmail.com eller via Messenger till Angela senast 10 april

Varmt välkommen!

Ture, Ellenor &Angela

Details

Start:
22 april, 2023 @ 10:00
End:
23 april, 2023 @ 14:00
Cost:
1777kr
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Organizer

Ture Torstensson och Angela Johnsson

Venue

Valinge Varberg
Valinge
Varberg, 432 92 Sverige
+ Google Map